Power Your Friday - praznovanje naše 20. obletnice

20 let je za nami. Štiri petletna razvojna obdobja, ki so nas usmerila na pot uspeha, pot, na kateri smo danes. Uvertura podjetja se je začela z 2 osebama, danes pa nas šteje kar 80 zaposlenih. Vse skupaj se je začelo odvijati na manjši lokaciji v Šempetru pri Gorici. Eden izmed pomembnih trenutkov je bil leta 2006, ko smo opravili selitev v novo stavbo v Solkanu, sedaj pa smo prisotni kar na 4 lokacijah (Solkan, Ljubljana, Celje in Beograd). Vse to je razultat trdega, transparentnega in kvalitetnega dela, po katerem smo poznani.

enter image description here

Bazen talentov, ki smo jih zgradili v 20-letnem obdobju, je v našem podjetju fenomenalen. Kot podjetje imamo ogromno kreativnih ljudi, ki zagnano rešujejo izzive in izboljšujejo tako posel naših strank, kot tudi vsakodnevno interno delovno okolje. Prav to delovno okolje je tisto, ki nas modelira in prezentira navzven v tej pozitivni luči.

Pot do trenutne točke je bila zanimiva in polna izzivov, hkrati pa zelo prijetna zaradi ekipe, ki se je z leti sestavila. Večkrat smo omenili, da so zaposleni v podjetju tisti, ki so ključni pri rasti podjetja in vzdrževanju pozitivne klime, saj so oni sami gonilna sila in motivator uspeha podjetja.

20-letno obdobje je zajemalo polno ključnih trenutkov skozi časovno premico. Takratna vizija je bila, razviti se iz podjetja, ki je v začetni fazi svetovalo in implemntiralo ERP sistem, nadgraditi se v podjetje, ki nudi celovit portfelj poslovno informacijskih rešitev (ERP,CRM, BI, oblačne rešitve itd.), pa vse do sistemske podpore in svetovanja. Prav to smo tudi uresničili. Vso to pot so nas spremljali zabavni trenutki, ki so nas, ekipe in zaposlene, toliko bolj povezali, hkrati pa ustvarili trdno vez med posamezniki in opolnomočili sinergije.

enter image description here

Že od samega zagona podjetja smo imeli takšno razmišljanje. Kaj lahko naredimo boljše? Kako lahko izboljšamo interno sodelovanje? Na kakšen način lahko boljše pomagamo strankam? Kako optimalno postaviti informacijski sistem?

V mesecu oktobru se je pojavilo vprašanje, kako lahko na sproščen način v našem stilu organiziramo praznovanje za svojih 20 let. Kako predstavimo potek razvoja podjetja, se še boljše povežemo s strankami, za zaključek pa začinimo s super Rock'n Roll koncertom?

Ekipa je zavihala rokave in takoj začela z brainstormingom, ki je privedel do »master« ideje in končne realizacije, dne 6. decembra 2019. Na ta dan smo za svojih 20 let priredili dogodek Power Your Friday! , kjer smo postavili krono na številko 20 in si zadali, da bomo nadeljevali v stilu, kot smo ga peljali do sedaj.

enter image description here

Ko je odbila ura 16.00, se je dogodek uradno začel. Skozi prag Vile Vipolže so začeli prihajati zaposleni v rdečih »AllStarkah«. »Zakaj rdeča barva?«, se sprašujete. Ker je rdeča barva del našega CGP-ja in nas v vsakem pogledu predstavi takšne kot smo. V nas vzbuja čustva in nas motivira k ukrepanju ter spodbuja ambicije in odločnost. Predstavlja močno voljo, pogon in vztrajnost, hkrati pa daje zaupanje, energijo in strast do dela, ki ga opravljamo.

Takoj za tem pa so se nam pridružili še partnerji in stranke. Mara in Matija sta ta čas poskrbela za prijetno ambientalno glasbo, vinarji Radikon, Silveri, Ferdinand in Vina Bric za vrhunska primorska vina, Posestvo Berce pa za domače prigrizke.

Tin Vodopivec je začel v njegovem stilu, razložil, kako bo potekalo potovanje skozi čas in spomin na dan otvoritve, istočasno pa sta se mu pridružila še Jernej in Aljoša, ki sta glavna akterja za nastalo uspešno zgodbo. Poleg Tinovih, so nam njune spodbudne besede vlile še dodatno moč za nadaljevanje planiranega večera, ki se je šele začel razvijati.

enter image description here

Premik v zgornji prostor vile nam je omogočil, da smo se združili v skupine, katerih namen je bil spoznati posameznike izven svojega kroga. Tako je vsak dobil svojo barvo, ki ga je nato usmerila k ustrezni mizi. Tu je potekalo nekaj »igric«, ki jih je vodil Tin, teh pa z namenom ne bomo razkrili ... Prav je, da nekatere stvari ostanejo tudi med nami, udeleženci.

enter image description here

Po zaključenem uradnem, »zaprtem« delu, smo se premaknili v kletni del vile, kjer so nas čakali že poznani vinarji, Mara in Matija, pridružil pa se jima je še lokalni pivovar Reservoir Dogs. Posestvo Berce nas je presenetilo s praznično torto, s katero smo dočakali sklepni del dogodka, ki je bil odprtega tipa – skupaj z več kot 600 udeleženci smo zažurali pozno v noč s skupinama Šank Rock in Happy Ol' Mcweasel.

enter image description here

Če slika pove več kot 1.000 besed, potem je video enostavno neprecenljiv!

Bilo je zabavno, nasmejano, sladko, polno čustev in nepozabno druženje. Za kar so zaslužni tudi naši partnerji, prijatelji in stranke. Brez vas ne bi bilo enako!

Hvala vsem! We'll Keep On Rocking!

enter image description here

Avtor

Iztok Pavlin

Team Lead