“Združujemo in razvijamo talentirane, zavzete in ustvarjalne strokovnjake”

Vsi člani ekipe prispevamo k rasti, razvoju in dolgoročni uspešnosti naših strank. Povečujemo dodano vrednost z uvajanjem prilagojenih poslovnih rešitev, ki večinoma temeljijo na vodilnih Microsoft rešitvah.  V ospredju delovanja podjetja je posluh za naročnika, kar se je v zadnjih 20 letih potrdilo z več kot 400 unikatnimi implementacijami poslovno informacijskih rešitev.

Podjetjem ponujamo novo raven vključevanja zaposlenih, kupcev in dobaviteljev prek pametnih digitalnih storitev, spletnih trgovin in portalov. S profesionalnimi storitvami na področju svetovanja, razvoja, vpeljave in vzdrževanja strojne in programske opreme na enem mestu zagotavljamo podporo za vse ravni poslovnega informacijskega sistema – od lokalne informacijsko-komunikacijske infrastrukture do modernega poslovanja na osnovi umetne inteligence v oblaku.

“Dvigamo dodano vrednost”

Ustvarjamo, uvajamo in vzdržujemo moderne, celovite in prilagodljive informacijske rešitve in storitve, s katerimi organizacije poslujejo pametneje, inovirajo poslovne procese ter izboljšajo učinkovitost. 

Z obvladovanjem najboljših poslovnih praks, najnovejših tehnologij in projektnega pristopa podpremo vse posebnosti poslovnih procesov ter vas pripravimo za hiter odziv na tržne spremembe, izboljšave v organizaciji in nove poslovne modele.

“Pokrivamo 4 ključna področja informacijsko tehnološkega sveta”

Poslovne rešitve

Iščete moderen sistem ERP, CRM ali želite digitalizirati vaše izdelke in storitve? Smo vodilni ponudnik poslovnih rešitev za podjetja vseh velikosti in dejavnosti. Uvajamo vodilne poslovne rešitve Microsoft Dynamics, ki jih prilagodimo posebnostim poslovanja naročnika. Razvijamo lastne dodatne rešitve za različna poslovna področja ter industrijsko specifične rešitve.

 

Spletne rešitve

Vključite kupce v prodajni proces, vse do nastanka produkta, in jim ponudite odlično nakupno izkušnjo. Okrepite sodelovanje med zaposlenimi in dobavitelji pri oskrbi vaših kupcev. Prek spletnih trgovin, portalov, storitev za skupinsko in mobilno delo povečujemo prodajo, izboljšujemo osebno produktivnost ter optimiziramo poslovanje v vrednosti verigi.

Sistemske rešitve

Učinkovito poslovanje potrebuje kakovostno informacijsko in komunikacijsko infrastrukturo. Zagotavljamo celovit nabor sistemskih rešitev in storitev, od izgradnje poslovnih komunikacijskih omrežij do strežniških in pomnilniških sistemov ter uporabniških okolij, s katerimi vzpostavite varno, zanesljivo, zmogljivo in visoko razpoložljivo podporo poslovnim procesom.

 

Cloud rešitve

Potrebujete agilne informacijske storitve, ki so vedno usklajene z vašimi dejanskimi poslovnimi zahtevami? Z najsodobnejšimi poslovnimi ter infrastrukturnimi rešitvami v oblaku vam omogočamo, da podprete poslovno rast brez skritih stroškov. Oblikujemo varno okolje za vaše podatke, neprekinjeno poslovanje in testiranje novih inovativnih digitalnih storitev.

Vaše cilje uresničujemo s pomočjo najboljših sistemov

         

Ključne komponente za popoln uspeh

01

Najboljše poslovne prakse

Z obvladovanjem najboljših poslovnih praks, najnovejših tehnologij in projektnega pristopa podpremo vse posebnosti naročnikovih poslovnih procesov ter jih pripravimo za hiter odziv na tržne spremembe, izboljšave v organizaciji in nove poslovne modele.

02

Vodilne digitalne rešitve

Z več kot 80 zaposlenimi strokovnjaki se uvrščamo med vodilne regionalne implementatorje poslovnih rešitev. Vzpostavljamo agilna digitalna poslovna okolja, ki temeljijo na sodelovanju med zaposlenimi in poslovnimi partnerji, povezovanju poslovnih rešitev in storitev v oblaku, uporabi podatkov in poslovne analitike, mobilnosti ter avtomatizaciji procesov in postopkov.

03

Kreativna razvojna moč

Na osnovi standardnih tehnologij smo sami razvili več kot 30 lastnih rešitev na področjih, kot so: obvladovanje odnosov s kupci in dobavitelji, vodenje malo in veleprodaje, upravljanje skladišč in logistike, planiranje in spremljanje proizvodnje, upravljanje z delovnim časom ter obvladovanje vsebin.

04

Portfelj poslovno-tehničnih storitev

Vsaki stranki želimo ponuditi najboljšo rešitev z vidika prijaznosti do uporabnika, učinkovitosti izvajanja poslovnih procesov, varnosti in cene. Zato imajo naši strokovnjaki prek 200 certifikatov na vseh informacijsko-komunikacijskih področjih.

Mediji o nas