ZASEBNOST IN VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV V SKLADU Z GDPR

V podjetju Business Solutions d.o.o. se zavedamo odgovornosti ravnanja z osebnimi podatki, zato vse zbirke osebnih podatkov zbiramo, hranimo, obdelujemo in nadzorujemo v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov - GDPR uredbo.

Nova ureditev na področju uporabe in obdelave osebnih podatkov prinaša številne prednosti za vas uporabnike, kot so:
- prilagojeno obveščanje,
- okrepljen nadzor osebnih podatkov,
- enostavnejše podajanje zahteve za popravek osebnih podatkov,
- podajanje jasnega in izrecnega soglasja, za katere namene lahko uporabljamo vaše podatke.

POLITIKA ZASEBNOSTI SPLETNE STRANI

Internet je neverjetno orodje. Ima moč spreminjanja načina našega življenja in šele sedaj začenjamo videti ta potencial. Z le nekaj kliki miške lahko spremljate novice, iščete dejstva, kupujete blago in storitve ter komunicirate z drugimi z vsega sveta. Za BUSINESS SOLUTIONS d.o.o. je pomembno pomagati našim strankam obdržati svojo zasebnost, da izkoristijo vse, kar ponuja internet.

Verjamemo, da je vaša zasebnost vaša last. Ta je pomembna za vas kot tudi za nas. Zato ščitimo podatke, ki jih delite z nami. Za zaščito vaše zasebnosti BUSINESS SOLUTIONS d.o.o. sledi različnim načelom v skladu z najboljšimi svetovnimi praksami za varstvo zasebnosti in zaščito podatkov.

Vašega imena, poštnega naslova, telefonske številke, e-poštnega naslova ali kakršnih koli drugih informacij ne bomo prodajali ali posredovali nikomur.󠄮 Za zaščito vaših podatkov pred nepooblaščenimi uporabniki bomo uporabili najsodobnejše varnostne ukrepe.

OBVESTILO

Vprašali vas bomo, kdaj potrebujemo informacije, ki vas osebno identificirajo (osebni podatki) ali nam dovoljujejo, da vas kontaktiramo. Na splošno so te informacije potrebne, ko ustvarite registracijski ID na spletnem mestu ali ko prenesete brezplačno programsko opremo, vstopite v natečaj, naročite glasila ali se pridružite spletnemu mestu z omejenim dostopom. 󠄮

Za lažjo uporabo spletnega mesta vam podatkov ni treba vnašati več kot enkrat z namenom:
- Za hitro iskanje programske opreme, storitev ali informacij.
- Da bi nam pomagali ustvariti vsebino, ki vam najbolj ustreza 󠄮 ali vas opozorimo na nadgradnje izdelkov, posebne ponudbe, posodobljene informacije in druge nove storitve BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.

SOGLASJE

Če se ne odločite za registracijo ali posredovanje osebnih podatkov, lahko še vedno uporabljate večino vsebine spletne strani www.b-s.si. Vendar pa ne boste mogli dostopati do območij, ki zahtevajo registracijo.

Če se za registracijo odločite, boste lahko izbrali vrste informacij, ki jih želite prejemati od nas, kot se naročite na različne storitve, kot so naše elektronske novice. Če ne želite, da bi z vami komunicirali o drugih ponudbah glede poslovnih rešitev d.o.o. izdelkov, programov, dogodkov ali storitev po elektronski pošti, pošti ali telefonu, lahko izberete možnost, da ne želite prejemati marketinških obvestil BUSINESS SOLUTIONS d.o.o.;

DOSTOP

Zagotavljali vam bomo sredstva, s katerimi boste zagotovili, da bodo vaši osebni podatki pravilni in aktualni, te informacije lahko kadar koli pregledate in posodobite v centru za obiskovalce (povezava).

Tam lahko:
󠄮- pregledate in uredite osebne podatke, ki ste nam jih že posredovali.
󠄮- poveste, če želite, da vam pošljemo tržne informacije ali želite, da vam tretje osebe pošiljajo svoje ponudbe z elektronsko pošto,󠄮 se prijavite na elektronske novice o naših storitvah in izdelkih.
󠄮- se registrirate. Ko se registrirate, vam tega ne bo treba ponoviti. Kjerkoli na strani https://www.b-s.si, bodo vaši podatki ostali z vami.

VARNOST

BUSINESS SOLUTIONS d.o.o. je sprejel stroge ukrepe za zaščito varnosti vaših osebnih podatkov in zagotovil, da so vaše izbire za nameravano uporabo spoštovane. Izvajamo stroge varnostne ukrepe, da zaščitimo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkritjem, spremembo ali uničenjem. BUSINESS SOLUTIONS d.o.o. strogo varuje varnost vaših osebnih podatkov in spoštuje vaše izbire za nameravano uporabo. Vaše podatke skrbno zaščitimo pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkritjem, spremembo ali uničenjem. Vaših osebnih podatkov nikoli ne delite zunaj podjetja brez vašega dovoljenja, razen pod zgoraj navedenimi pogoji. V podjetju so podatki shranjeni v strežnikih z omejenim dostopom, ki jih nadzorujejo gesla. Vaši podatki se lahko shranjujejo in obdelujejo v Sloveniji ali kateri koli drugi državi znotraj EU, kjer se nahajajo naše poslovne enote,

Prav tako imate pomembno vlogo pri varovanju vaših podatkov. Nihče ne more videti ali urediti vaših osebnih podatkov, ne da bi vedel vaše uporabniško ime in geslo, zato jih ne delite z drugimi.

IZVRŠEVANJE

Iz nekega razloga verjamete, da BUSINESS SOLUTIONS d.o.o. teh načel ni upošteval? Prosimo vas, da nas obvestite po elektronski pošti na info@b-s.si, mi pa se bomo potrudili, da bomo težavo hitro ugotovili in odpravili. Bodite prepričani, da nam je termin Politika zasebnosti v naslovu prioriteta.

BUSINESS SOLUTIONS d.o.o. bo razkrili vaše osebne podatke, brez predhodnega obvestila, samo (a) če je to zahtevano na osnovi zakonske podlage ali v dobri veri, da je takšno dejanje nujno za BUSINESS SOLUTIONS d.o.o. ali spletno mesto; (b) v primeru ščitenja pravic ali lastnine BUSINESS SOLUTIONS d.o.o. in njegova spletna mesta in c) delovati v okoliščinah, da bi zaščitili osebno varnost uporabnikov strani BUSINESS SOLUTIONS d.o.o., njegovih spletnih strani ali javnosti.