Webinar na temo agilnega vodenja projektov s praktičnimi primeri iz prakse.

 

Voranc Kutnik in Iztok Pavlin sta predstavila kaj nam agilno vodenje omogoča in kako vpliva na uspešno podjetje in njihove zaposlene. Tekom webinarja boste med drugimi informacijami prejeli nasvete in primere s prakse z uporabo orodij s katerimi lahko postavite agilno okolja s prizvoki Management 3.0 in ga aktivno vključite na dnevni ravni znotraj projektnega vodenja v različnih oddelkih. Predstavljena orodja so Microsoft 365 s poudarkom na Microsoft Teams kot hub vseh aplikacij ter AllForTeam, katera je napredna robustna platforma za projektno vodenje in lastna rešitev podjetja Business Solutions.  

 

Voranc Kutnik, partner v podjetju CorpoHub je agilni entuziast, certificiran Scrum Professional in prvi Management 3.0 trener v Sloveniji. Po desetih letih dela v IT-ju se je odločil, da je agilnost tista stvar, s katerim se želi ukvarjati do konca življenja. Je eden izmed začetnikov vpeljave agilnih pristopov in metode Scrum v slovenskem prostoru z bogatimi izkušnjami na področju izobraževanja in svetovanja vodjem, ekipam in organizacijam pri njihovih agilnih transformacijah.

 

Iztok Pavlin, se je pridružil ekipi Business Solutions konec leta 2018, kjer je sedaj zaposlen kot Team Lead. Z 10 letnimi delovnimi izkušnjami na področju prodaje, marketinga, HR in projektnega vodenja v IT svetu, z znanjem s področja razvoja novih poslovnih priložnosti in vodenjem mednarodnih ekip, je Iztok prava oseba pri predstavitvi sodobnih orodji in obrazložitvi kako lahko pripomorejo organizacijam pri rasti in optimizaciji delovnih procesov.

 

Management 3.0 je zelo iskan management program in je namenjen naprednemu izobraževanju vodij / managerjev v dobi digitalizacije in pospešenih inovacij. Agilni management je namreč nov pristop k vodenju ustvarjalnih ekip, ki je skladen z agilnim in vitkim razmišljanjem.  Ker je produkt AllForTeam še v fazi razvoja vas bomo obvestili preko mailov, ko bo platforma “live” in pripravljena za uporabo. 

 

Na kratko o vsebini webinarja:

  • Kaj je Management 3.0
  • Kaj je agilnost oz. poslovna agilnost
  • Agilna miselnost in vrednote
  • Kako agilnost pomaga podjetjem v današnjem VUCA svetu
  • Kakšne so lastnosti agilnih ekip
  • Kako razvijamo produkte oz. vodimo projekte na agilen način
  • Praktični primeri uporabe agilne metode z orodji projektnega vodenja.

 

OGLED VIDEOPOSNETKA

Avtor

Iztok Pavlin

Team Lead