Neverjetna brezplačna priložnost za mlade IT navdušence.

enter image description here

Next Talent Hub je brezplačna dvotedenska poletna IT delavnica. Letos prvič bo ekipa BS mentorjev iz različnih strokovnih področij, vodila izbrane kandidate od ideje do končnega izdelka. Udeleženci bodo tako imeli priložnost spoznati, kako poteka delo na realnem projektu in kako lahko svoje znanje prenesejo iz teorije v življenje.

Intenzivna poletna delavnica bo potekala od 8. do 19. julija 2019 v naših poslovnih prostorih v Solkanu. Namenjena je vsem starejšim od 18 let, ki si želijo pridobiti ključna znanja s področja informacijskih tehnologij in jih dopolniti s praktičnimi izkušnjami iz poslovnega sveta. Prednost pri izboru bodo imeli kandidati z odprtostjo do vsega novega, z željo po nenehni rasti, s timskim duhom ter seveda s strastjo do IT področja. Prijave na delavnico Next Talent Hub se zbirajo do 30. Junija.

Kje? Delavnica Talent Hub bo potekala v prostorih podjetja Business Solutions v Solkanu, Slovenija.

Kdaj? Delavnica Next Talent Hub bo potekala od 8. do 19. julija 2019, vsak delavnik od 9.00 do 17.00.

Kdo? Delavnica je namenjena vsem starejšim od 18 let, timskega duha, ki imajo strast do IT področja.

Kaj? Brezplačna dvotedenska poletna IT delavnica. Ekipa mentorjev vodi izbrane kandidate od ideje do končnega izdelka.

Projekt podpirajo številne organizaicije in sicer Univerza v Novi Gorici, Klub Goriških Študentov, Mjob, Workforce, Mladi Renče Vogrsko, Šolski center Nova Gorica, Mesta občina Nova Gorica in računalniško društvo Nova Gorica.

Izjavo za javnost direktorice Mladinskega centra Nova Gorica lahko preberete tukaj.

Več informacij na www.talenthub.si in Facebook strani

Avtor

Iztok Pavlin

Team Lead