Podjetje Business Solutions d.o.o. je pridobilo dodatno Microsoft-ovo partnersko kompetenco Gold Data Analytics, za katero so morali usposobljeni strokovnjaki dokazati podrobno znanje implementacije, razvoja in ustvarjanja rešitev na področju analize podatkov.

Dobre analize so osnova za kvalitetno odločanje, zato je pomembno uporabiti orodje, ki omogoča pridobitev podatkov iz različnih virov in prikaza v učinkoviti in razumljivi obliki. V podjetju Business Solutions ponujamo učinkovito poslovno poročanje s pomočjo orodja Microsoft Power BI.

PowerBi je program za podporo pri odločanju in spremljanju ključnih dejavnikov uspešnosti. Z vizualizacijo in analizo najbolj ključnih podatkov nudi izbiro najboljše odločitve za uspešno poslovanje. Poročila v programu PowerBi se shranjujejo v oblaku, tako lahko do svojih vizualiziranih podatkov dostopate kjerkoli in kadarkoli. Sodoben prikaz podatkov omogoča pregled preteklega in tekočega poslovanja, učinkovitejše strateško načrtovanje, boljšo koordinacijo in organizacijo podjetja.

www.powerbi.si