01

Brezpapirno poslovanje

Nadzorne plošče odpirajo takojšen vpogled v stanje financ v realnem času, vedno in povsod. Na voljo so vam finančni podatki in poročila za poslovno načrtovanje, kontroling, vodenje ter zakonsko poročanje.

02

Hitrost Informacij

Za prave in pravočasne poslovne odločitve je prava informacija, ob pravem času, ključnega pomena. Predvsem, ko pridete do informacije na poenostavljen in hiter način, predvsem pa na enostaven način. Dokumentni sistemi to omogočajo, saj se izognemo neredu in ob pravi postavitvi nas loči sekunda do pravega dokumenta.

03

Poslovni procesi

V primeru dobrega DMS sistema kot je Power DMS se vam ne bo več dogajalo, da zamujate s plačili ker niste potrdili računa ali iskali pravi dokument po omarah in predalih, saj je to čista izguba časa. Z implementacijo DMS sistema, se izognete takšnim anomalijam, hkrati pa optimizirate poslovne procese kot je primer procesa od naročila do dostave kupcu, kjer v celotnem procesu fizičnega papirja sploh ni opaziti.

04

Obvladovanje dokumentov

sodoben dokumentacijski sistem, ki omogoča enostavno in učinkovito vodenje vhodnih in izhodnih dokumentov. Sistem omogoča zajem dokumentov, razpoznavo vsebine dokumentov (OCR), hranjenje dokumentov v različnih formatih in vpogled ter verzioniranje dokumentov.

05

Integracija

prednost dokumentnega sistema je integriranost s ostalimi sistemi, ki jih uporabljate v organizaciji, da optimizirate proces poslovanja.


Urejena in enostavna kolaboracija zaposlenih. Hitrejše obvladovanje dokumentov direktno v sistemu Dynamics NAV - Navision. Avtomatizacija skeniranih dokumentov. Izboljšani procesni tok in povezljivost delovnih nalogov, kosovnic in risb.
Ohišje belega MacBook računalnika.

Zakaj DMS

Z znanjem in rešitvami Business Solutiona pridobite sodoben dokumentacijski sistem, ki omogoča enostavno in učinkovito vodenje vhodnih in izhodnih dokumentov. Sistem omogoča zajem dokumentov, razpoznavo vsebine dokumentov (OCR), hranjenje dokumentov v različnih formatih in vpogled ter verzioniranje dokumentov.

Začnite projekt z nami
in spremenite vaše poslovanje še danes

Povpraševanje

Zadovoljni uporabniki

AMZS d.d.
Andrej Cergolj, Vodja komerciale in asistence

»CRM rešitev nam omogoča enotno vodenje prodajnih priložnosti ter učinkovito vodenje prodajnega lijaka. Sistem gradimo še naprej z vpeljavo drugih poslovnih področij«.

Elektro Gorenjska d.d.
Mag. Dominik Ovniček, Vodja službe za informatiko

»Z rešitvijo Dynamics Navision lahko relativno hitro prilagodimo informacijsko podporo, ko pride do spremembe v poslovnem procesu. Prav tako z informacijsko rešitvijo lažje vplivamo na spremembe v poslovnih procesih, kar nam zagotavlja boljši nadzor in več prilagodljivosti.«

Elastomeri d.o.o.
Maja Podergajs, Administrator

»Microsoftova CRM rešitev nam omogoča učinkovito in pregledno delo z našimi strankami. Priporočam.«

IC Elektronika d.o.o.
Barbara Moškon, Pomočnica direktorja

»S pomočjo podjetja Business Solutions in spletne trgovine Magento smo v podjetju dobili učinkovito orodje za prodajne priložnosti. Integracija s poslovno informacijskim sistemom Dynamics NAV deluje brezhibno.«

CVS Mobile d.d.
Valter Grilanc, CFO in vodja projekta Power BI

»Z Microsoft Power BI smo pridobili enostaven, hiter in celovit pregled nad dinamiko znotraj različnih obstoječih delovnih procesov. Predhodno neobdelani poslovni podatki so s Power BI postali dragocena informacija za spremljanje dela in poslovnih odločitev.«

Pronega d.o.o.
Tomaž Leban, Direktor

»Uporaba Power BI nam omogoča hiter in učinkovit pregled nad prodajo, dobavami, zalogami, idr. Z uvedbo smo pridobili pregled nad celotnim poslovanjem, hkrati nam omogoča enostaven stik s kupci in dobavitelji.«