/

ERP

ERP omogoča podjetjem osvojiti popoln nadzor njihovih operacij. S široko paleto razširitev zagotavlja enostavno uporabo in nudi preprosto poslovanje, ki ga narekujejo posebnosti vaše osnovne dejavnosti. Rezultat se preslika v izboljšani profitabilnosti, zadovoljnejših zaposlenih ter strankah in posledično zaznavanje novih priložnosti.

Več

CRM

S sistemom Dynamics 365 CRM vzpostavljamo agilne procese, ki zagotavljajo, da se podjetje maksimalno posveti svojim strankam. CRM je za podjetje široka poslovna strategija, namenjena zmanjševanju stroškov in povečanju donosnosti s krepitvijo strankinega zadovoljstva, lojalnosti in zagovorništva.

Več

BI

BI (Business Inteligent) so inovativni produkti, ki navdušujejo s svojo izjemno hitrostjo branja vizualiziranih podatkov. Programska orodja omogočajo podjetjem osvojiti popoln pregled nad poslovanjem in prikazom delovanja podjetja, kateri podatki pripomorejo k boljšemu odločanju ter izboljšavi poslovnih prosesov na podlagi prejetih rezultatov.

Več

DMS

DMS rešitve so namenjene za upravljanje dokumentov, ki omogočajo elektronski zajem dokumentov ter obvladovanje delovnih tokov z upravljanjem celotne dokumentacije v podjetju. Zagotavljajo hitrejši pretok dokumentov v podjetju, znižujejo stroške ravnanja z dokumenti ter omogočajo učinkovit dostop do dokumentov in informacij v trenutku, ko jih potrebujemo.

Več

WMS

Power WMS je rešitev namenjena uporabnikom ročnih naprav oziroma terminalov v skladišču. Sistem ne potrebuje sinhronizacije, vse transakcije so instantne oziroma istočasno na voljo ostalim uporabnikom sistema. Doprinos vpeljave Power WMS sistema se kaže v večji agilnosti izvajalcev del v skladišču in seveda povezanih poslovnih procesov.

Več

Maloprodajna rešitev

Power Retail je skupek programske opreme za pokrivanje področja POS (Point of service) blagajn, ki so v skladu z zakonodajo davčnih blagajn in so neposredno povezane z ERP sistemom Microsoft Dynamics NAV. Rešitev ponuja odlično uporabniško izkušnjo tako na namiznih PC računalnikih, kot tudi mobilnih napravah.

Več

Portali B2B

Portal B2B omogoča podjetjem povečanje prodaje in širitev na nove trge. S široko paleto razširitev zagotavlja enostavno uporabo, ter znižuje stroške poslovanja, nepotrebnih zalog, morebitne fizične lokacije trgovine in osebja. Rezultat se preslika v profitabilnosti in posledično zaznavanje novih priložnosti.

Več

Spletne strani

Spletna stran, ki je namenjena predstavitvi tako podjetij, izdelkov, znamk oz. portfolijo oseb. Lahko so enostavnih oblih ali celo naprednejših za zahtevnejše uporabnike.

Več

Portali B2C

Portal B2C omogoča podjetjem povečanje prodaje in širitev na nove trge. S široko paleto razširitev zagotavlja enostavno uporabo, ter znižuje stroške poslovanja, nepotrebnih zalog, morebitne fizične lokacije trgovine in osebja. Rezultat se preslika v profitabilnosti in posledično zaznavanje novih priložnosti.

Več

Strežniška Oprema

Strežniki in strežniški sistemi so jedro vsakega informacijskega sistema. Vsak strežnik in strežniški sistem obravnavamo kot unikatno rešitev, ki ustreza specifičnim potrebam odjemalca. Vašemu podjetju pripravimo in postavimo tak strežnik, ki vam bo zagotavljal mirno delo na vaših poslovnih in tudi tehničnih aplikacijah. Tako vam informacijske sisteme prilagodimo tako, da vam zagotavljajo najustreznejše delovanje.

Več

Omrežna oprema

Omrežna oprema mora danes delovati zanesljivo in varno. Ker ne prenašajo več zgolj poslovnih podatkov v obliki datotek in dokumentov, temveč tudi pogovore in celo video vsebine, je pomembno, da nudijo visoko pasovno širino ter podpirajo sprotno serviranje vsebin poslovnim aplikacijam, ki dostopajo do različnih omrežnih virov.

Več

Backup Rešitve

Varnostna kopija je druga kopija vseh pomembnih podatkov. V podjetjih so to večinoma dokumenti, finančni podatki, elektronska sporočila, podatkovne zbirke,… na kratko vsi zelo pomembni podatki, s katerimi Doma pa vaše družinske fotografije, domači videoposnetki, kontakti v telefonu, dokumenti in e-poštna sporočila.

Več

Programska oprema

Programska oprema je skupek računalniških programov, ki skupaj s strojno opremo računalnika tvori celoto. Programska oprema je abstraktna zadeva, običajno se fizično nahaja v računalniškem pomnilniku. Zato je toliko lažje v kolikor prepustite uvedbo, namestitev in servisiranje stokovnjakom kot je Business Solutions.

Več

Hardware

Premišljeno izbrana računalnipška oprema, prilagojena vašim potrebam in navadam, lahko spremeni povprečno uporabniško izkušnjo v presežno. Izjemno raznolika ponudba računalniških dodatkov in opreme, ki jo najdete pri nas, omogoča, da lahko vsako podjetje poišče primeren izdelek, ki se povsem prilagaja njegovim zahtevam.

Več

Poslovne Oblačne Storitve

Podjetja z rastjo poslovanja pospešeno vpeljujejo uporabo oblačno poslovnih storitev. vsem vključenim v podjetju se z uporabo poslovno oblačnih storitev delo optimizira, postane učinkovito in prilagodljivo ter istočasno zmanjšuje stroške.

Več

Hosting - Virtualni strežniki

Gostovanje v oblaku je v zadnjih letih aktualna tema in priljubljena odločitev podjetji, ko razmišljajo kam postaviti okolje za delovanje. V kolikor ste kadarkoli preučevali možnosti za gostovanje, boste nedvomno obiskali gostovanje v oblaku. Oblak je koncept, ki je bil uporabljen na številnih področjih tehnologije, zdaj pa je porabljen tudi za gostovanje podatkov in aplikacij podjetji.

Več

Pisarniške oblačne storitve

Oblačne pisarniške rešitve imajo kup prednosti. Med pomembnejšimi so varnost, dostopnost, razširjenost in povezljivost zaposlenih. Zmanjšujejo stres med zaposleni, ki jih standardne oblike povzročajo zaradi tehničnih težav, nekompatibilnosti ali pomanjkljivih modernih orodji za optimizacijo dela. Na kratko življenje z njimi je preprostejše in učinkovitejše.

Več

Panoge

Nekatere od industrij, ki uporabljajo naše rešitve.

Novice

Novice z našega bloga

ZADNJE NOVICE

NOVOSTI // 30. 09. 2019

Najbolje (najceneje) se je učiti na napakah drugih

Preberi več...

NOVOSTI // 12. 08. 2019

B2B portal, ki dela namesto vas

Preberi več...

NOVOSTI // 25. 07. 2019

Na Hrvaškem obvezen prejem e-računov za zavezance za javna naročila

Preberi več...

NOVOSTI // 19. 06. 2019

Vse po planu?

Preberi več...

NOVOSTI // 03. 06. 2019

Power Your Team - Microsoft Teams

Preberi več...

NOVOSTI // 29. 05. 2019

Next Talent Hub - Poletna delavnica

Preberi več...

OSTALE NOVICE

Zakaj izbrati Business Solutions

Business Solutions je vodilni ponudnik poslovnih rešitev Microsoft. Podjetjem v zasebnem in javnem sektorju zagotavlja prilagojene poslovne informacijske sisteme na osnovi produktov in storitev kot so Microsoft Dynamics 365, Microsoft Office 365 in Microsoft Azure.

Izdeluje panožne rešitve za izvajalce energetskih, komunalnih in telekomunikacijskih storitev, proizvodna in transportno-logistična podjetja ter za distribucijo in maloprodajo. Podjetjem ponuja novo raven vključevanja kupcev in dobaviteljev prek pametnih digitalnih storitev, spletnih trgovin in portalov. S profesionalnimi storitvami na področju svetovanja, razvoja, vpeljave in vzdrževanja strojne in programske opreme na enem mestu zagotavlja podporo za vse ravni poslovnega informacijskega sistema.

Našim strankam nudimo brezkompromisno najboljše poslovne informacijske rešitve na trgu, popolnoma prilagojene njihovim poslovnim procesom.
In 300+ zadovoljnih strank na rešitvah Microsoft Dynamics.
Plus številni zunanji sodelavci. Smo operativni ljudje, zagnani, z veliko izkušnjami in z željo ponuditi najboljše kar obstaja na trgu.
Pozornost, ki jo vlagamo v znanje in strokovnost se odraža tudi v obsežnem številu certifikatov.

Zgodbe uspeha

Zadovoljne stranke, ki nam zaupajo svoje poslovanje.

AMZS d.d.
Andrej Cergolj, Vodja komerciale in asistence

»CRM rešitev nam omogoča enotno vodenje prodajnih priložnosti ter učinkovito vodenje prodajnega lijaka. Sistem gradimo še naprej z vpeljavo drugih poslovnih področij«.

Elastomeri d.o.o.
Maja Podergajs, Administrator

»Microsoftova CRM rešitev nam omogoča učinkovito in pregledno delo z našimi strankami. Priporočam.«

IC Elektronika d.o.o.
Barbara Moškon, Pomočnica direktorja

»S pomočjo podjetja Business Solutions in spletne trgovine Magento smo v podjetju dobili učinkovito orodje za prodajne priložnosti. Integracija s poslovno informacijskim sistemom Dynamics NAV deluje brezhibno.«

CVS Mobile d.d.
Valter Grilanc, CFO in vodja projekta Power BI

»Z Microsoft Power BI smo pridobili enostaven, hiter in celovit pregled nad dinamiko znotraj različnih obstoječih delovnih procesov. Predhodno neobdelani poslovni podatki so s Power BI postali dragocena informacija za spremljanje dela in poslovnih odločitev.«

Pronega d.o.o.
Tomaž Leban, Direktor

»Uporaba Power BI nam omogoča hiter in učinkovit pregled nad prodajo, dobavami, zalogami, idr. Z uvedbo smo pridobili pregled nad celotnim poslovanjem, hkrati nam omogoča enostaven stik s kupci in dobavitelji.«