/

Novice

Novice z našega bloga

ZADNJE NOVICE

NOVOSTI // 12. 08. 2019

B2B portal, ki dela namesto vas

Preberi več...

NOVOSTI // 25. 07. 2019

Na Hrvaškem obvezen prejem e-računov za zavezance za javna naročila

Preberi več...

NOVOSTI // 19. 06. 2019

Vse po planu?

Preberi več...

NOVOSTI // 03. 06. 2019

Power Your Team - Microsoft Teams

Preberi več...

NOVOSTI // 29. 05. 2019

Next Talent Hub - Poletna delavnica

Preberi več...

NOVOSTI // 16. 04. 2019

Digitalizacija potrebuje povratno zanko

Preberi več...

OSTALE NOVICE

Zakaj izbrati Business Solutions

Business Solutions je vodilni ponudnik poslovnih rešitev Microsoft. Podjetjem v zasebnem in javnem sektorju zagotavlja prilagojene poslovne informacijske sisteme na osnovi produktov in storitev kot so Microsoft Dynamics 365, Microsoft Office 365 in Microsoft Azure.

Izdeluje panožne rešitve za izvajalce energetskih, komunalnih in telekomunikacijskih storitev, proizvodna in transportno-logistična podjetja ter za distribucijo in maloprodajo. Podjetjem ponuja novo raven vključevanja kupcev in dobaviteljev prek pametnih digitalnih storitev, spletnih trgovin in portalov. S profesionalnimi storitvami na področju svetovanja, razvoja, vpeljave in vzdrževanja strojne in programske opreme na enem mestu zagotavlja podporo za vse ravni poslovnega informacijskega sistema – od lokalne informacijsko-komunikacijske infrastrukture, do modernega poslovanja na osnovi umetne inteligence v oblaku.

Našim strankam nudimo brezkompromisno najboljše poslovne informacijske rešitve na trgu, popolnoma prilagojene njihovim poslovnim procesom.
In 300+ zadovoljnih strank na rešitvah Microsoft Dynamics.
Plus številni zunanji sodelavci. Smo operativni ljudje, zagnani, z veliko izkušnjami in z željo ponuditi najboljše kar obstaja na trgu.
Pozornost, ki jo vlagamo v znanje in strokovnost se odraža tudi v obsežnem številu certifikatov.

Zgodbe uspeha

Zadovoljne stranke, ki nam zaupajo svoje poslovanje.

AMZS d.d.
Andrej Cergolj, Vodja komerciale in asistence

»CRM rešitev nam omogoča enotno vodenje prodajnih priložnosti ter učinkovito vodenje prodajnega lijaka. Sistem gradimo še naprej z vpeljavo drugih poslovnih področij«.

Elastomeri d.o.o.
Maja Podergajs, Administrator

»Microsoftova CRM rešitev nam omogoča učinkovito in pregledno delo z našimi strankami. Priporočam.«

IC Elektronika d.o.o.
Barbara Moškon, Pomočnica direktorja

»S pomočjo podjetja Business Solutions in spletne trgovine Magento smo v podjetju dobili učinkovito orodje za prodajne priložnosti. Integracija s poslovno informacijskim sistemom Dynamics NAV deluje brezhibno.«

CVS Mobile d.d.
Valter Grilanc, CFO in vodja projekta Power BI

»Z Microsoft Power BI smo pridobili enostaven, hiter in celovit pregled nad dinamiko znotraj različnih obstoječih delovnih procesov. Predhodno neobdelani poslovni podatki so s Power BI postali dragocena informacija za spremljanje dela in poslovnih odločitev.«

Pronega d.o.o.
Tomaž Leban, Direktor

»Uporaba Power BI nam omogoča hiter in učinkovit pregled nad prodajo, dobavami, zalogami, idr. Z uvedbo smo pridobili pregled nad celotnim poslovanjem, hkrati nam omogoča enostaven stik s kupci in dobavitelji.«