01

Predstavitvene strani

Spletna stran, ki je namenjena predstavitvi tako podjetij, izdelkov, znamk oz. portfolijo oseb. Lahko so enostavnih oblih ali celo naprednejših za zahtevnejše uporabnike.

02

One-page-sites

pletna stran, ki ima samo eno stran in nima podstrani. Vsa potrebna vsebina se nahaja na tej strani z namenom lažje in hitrejše predstavitve podjejta.


Zakaj spletno stran?

Ljudje želijo hitro rešitev ali hiter odgovor na njihovo vprašanje. Olajšajte jim iskanje. Dajte jim to s kakovostno spletno stranjo.

53% obiskovalcev spletno stran zapustijo, če se jim odpira več kot 3 sekunde. Optimizacija spletne strani je nujna, da potencialne stranke ostanejo na vaši spletni strani.

Zadovoljni uporabniki

AMZS d.d.
Andrej Cergolj, Vodja komerciale in asistence

»CRM rešitev nam omogoča enotno vodenje prodajnih priložnosti ter učinkovito vodenje prodajnega lijaka. Sistem gradimo še naprej z vpeljavo drugih poslovnih področij«.

Elastomeri d.o.o.
Maja Podergajs, Administrator

»Microsoftova CRM rešitev nam omogoča učinkovito in pregledno delo z našimi strankami. Priporočam.«

IC Elektronika d.o.o.
Barbara Moškon, Pomočnica direktorja

»S pomočjo podjetja Business Solutions in spletne trgovine Magento smo v podjetju dobili učinkovito orodje za prodajne priložnosti. Integracija s poslovno informacijskim sistemom Dynamics NAV deluje brezhibno.«

Pronega d.o.o.
Tomaž Leban, Direktor

»Uporaba Power BI nam omogoča hiter in učinkovit pregled nad prodajo, dobavami, zalogami, idr. Z uvedbo smo pridobili pregled nad celotnim poslovanjem, hkrati nam omogoča enostaven stik s kupci in dobavitelji.«