Teams_ikone.png

Učinkovita komunikacija

Dinamičnost poslovnega okolja, prihod Y-generacije in nove tehnologije drobijo poslovno komunikacijo po različnih kanalih.

Rešitev Teams združuje sodobne komunikacijske poti, katerimi povezuje uporabnike v tesno povezane, hitro odzivne skupine, in to na prijazen in samopostrežen način, kot ste ga vajeni iz zasebnega življenja. S svojimi skupinami ste vedno na tekočem, saj so vam na voljo vsi komunikacijski kanali, od klepetalnika po vzoru družbenih omrežij, zvočnih in video klicev do spletnih srečanj in konferenc. Uporabniki z vami preprosto delijo naloge in dokumente, kar še dodatno poenostavi sodelovanje in odpravi komunikacijske šume.

Untitled-6.png

Prave informacije v trenutku odločitve

Za pravilno odločitev ter hitro in kakovostno izvedbo zadolžitev potrebujete informacije,ki se nahajajo v različnih sistemih.

V Teamsih so vam na primer takoj na voljo poslovna poročila iz Power BI, podatki iz poslovnega informacijskega sistema Dynamics 365, informacije o strankah iz Dynamics CRM ter skupni dokumenti s portala SharePoint.

Untitled-7+.png

Ste lahko še bolj učinkoviti?

Pozabite na iskanje in preverjanje zadolžitev, ki ste jih dobili po e-pošti ali so vam jih dodelili kar prek telefona.

Prek Teamsov imate enostaven pregled nad svojimi nalogami iz Plannerja, zapiskov v OneNote ter zadolžitev, ki ste jih dobili prek digitalnih delovnih tokov na SharePointu. Teams vam istočasno zagotavlja takojšen dostop do aplikacij, ki jih rabite za izvedbo posamezne naloge.

Untitled-8.png

Vedno pripravljeni za srečanja

Za sestanek in srečanja enostavno morate najti čas, kar pa je ob današnjem tempu vedno bolj težko.

Poskrbite, da se boste lahko s svojimi sodelavci, poslovnimi partnerji in s strankami lahko srečali v vsakem trenutku – ne da bi zapustili svoje delovno mesto, na službeni poti ali celo od doma. Če na primer želite sodelovati na prodajni koordinaciji pa morate nujno k stranki: prek aplikacije na mobilnem telefonu enostavno izvedete video klic in sodelujete, tudi če ste na drugem koncu sveta. S Teamsi okrepite tudi prodajno moč – svoje izdelke in storitve lahko naenkrat predstavite 10 ali več tisoč ljudem s celega sveta.

Največ komunikacije, sodelovanja in informacij na enem mestu.

Pomembnostih sodelovanja med kupcem in dobaviteljem

/media/1662/transport.png

58%

Znižanje stroškov logistike

/media/1663/konkurenčna-prednost.png

47%

Ustvarjanje konkurenčne prednosti

/media/1661/stranke.png

42%

Povečanje lojalnosti kupcev

/media/1668/rast.png

35%

Dvig prodaje

/media/1667/trg.png

34%

Hitrejši prodor na trg

/media/1665/zaloga.png

32%

Zmanjšanje zalog

/media/1285/transaction.png

29%

Znižanje materialnih stroškov

/media/1134/20-40.png

18%

Povečanje vrednosti za deležnike