01

Hitrejše poslovanje in manj napak

Popoln nabor integriranih zmožnosti je garancija za gladko delovanje poslovnih procesov brez prekinitev in veckratnega vnašanja podatkov. Podatke se vnaša samo enkrat, informacije iz razlicnih delov sistem pa so takoj na voljo vsem, ki jih rabite. Avtomatizmi zmanjšujejo obseg rutinskih, administrativnih opravil, zato se lahko bolj posvetite dejavnostim, kjer ustvarjate vrednost.

02

Agilno delovno okolje

Nacrtujte in spremljaje realizacijo od nabavne verige do proizvodnje in izvajanja storitev na terenu. Pravocasno odkrivate anomalije in kupcem zagotovite pravocasno dobavo v skladu z dogovorjeno ceno in pricakovano kakovostjo. Produktivnost zaposlenih povecate z možnostjo izvajanja nalog vedno in povsod z uporabo razlicnih mobilnih naprav.

03

Vedno v koraku s spremembami

Kljub nenehnim spremembam v organizaciji in procesih se pravocasno odzovite na dogajanje v vašem poslovnem okolju. Prek povezovanja z aplikacijami kot so Power BI PowerApps in Flow oblikujte prožne in prilagodljive delovne postopke, ki bodo ves cas usklajeni z vašo organizacijo, procesi in poslovnim modelom.

Študija primera IC-Elekotronika

Spletna trgovina sinhronizirana s ERP sistemom

“Z Business Solutions sodelujemo že 10 let in ne moremo skriti navdušenja nad njihovo strokovnostjo in podporo pri številnih nadgradnjah in implementacijah sistemskih rešitev. Logična posledica predhodnega uspešnega sodelovanja je bila odločitev o izdelavi spletne trgovine, ki je popolnoma sinhronizirana z ERP sistemom. Zaradi velike raznolikosti naših izdelkov je bil izziv precej velik ampak ga je ekipa BS strokovnjakov opravila z odliko.”

Prenesi PDF

Zadovoljni uporabniki

Zadovoljne stranke, ki nam zaupajo svoje poslovanje z implementirajo naše rešitve v njihova digitalna orodja.

AMZS d.d.
Andrej Cergolj, Vodja komerciale in asistence

»CRM rešitev nam omogoča enotno vodenje prodajnih priložnosti ter učinkovito vodenje prodajnega lijaka. Sistem gradimo še naprej z vpeljavo drugih poslovnih področij«.

IC Elektronika d.o.o.
Barbara Moškon, Pomočnica direktorja

»S pomočjo podjetja Business Solutions in spletne trgovine Magento smo v podjetju dobili učinkovito orodje za prodajne priložnosti. Integracija s poslovno informacijskim sistemom Dynamics NAV deluje brezhibno.«

Elastomeri d.o.o.
Maja Podergajs, Administrator

»Microsoftova CRM rešitev nam omogoča učinkovito in pregledno delo z našimi strankami. Priporočam.«

CVS Mobile d.d.
Valter Grilanc, CFO in vodja projekta Power BI

»Z Microsoft Power BI smo pridobili enostaven, hiter in celovit pregled nad dinamiko znotraj različnih obstoječih delovnih procesov. Predhodno neobdelani poslovni podatki so s Power BI postali dragocena informacija za spremljanje dela in poslovnih odločitev.«

Pronega d.o.o.
Tomaž Leban, Direktor

»Uporaba Power BI nam omogoča hiter in učinkovit pregled nad prodajo, dobavami, zalogami, idr. Z uvedbo smo pridobili pregled nad celotnim poslovanjem, hkrati nam omogoča enostaven stik s kupci in dobavitelji.«

Panoge

Nekatere od industrij, ki uporabljajo naše rešitve.