POSLOVNO INFORMACIJSKI SISTEMI (ERP)

Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Poslovno-informacijski sistem Microsoft Dynamics NAV je na svetovni ravni razširjen poslovno-informacijski sistem ter predstavlja z več kot 100.000 instalacijami in skoraj 2 milijona uporabniki po svetu pravi standard med poslovnimi aplikacijami.

Microsoft Dynamics NAV z verzijo 2015 predstavlja najboljši NAV doslej, produkt, ki navdušuje in navdihuje z novostmi, z novim grafičnim vmesnikom, s številnimi dodatnimi  funkcionalnostmi, z novimi tehnologijami, z izjemno hitrostjo delovanja in z zanesljivostjo, ki je neprekosljiva.

Microsoft Dynamics NAV 2015 je narejen popolnoma na novo in odpira nove možnosti poslovanja in verjamemo, da je produkt, ki nima konkurence. Celovit nabor funkcij omogoča preprostejšo uvedbo in povezovanje z rešitvami neodvisnih razvijalcev programske opreme (ISV), drugimi poslovnimi programi ter tehnologijo Microsoft, ki jo že uporabljate v vaši organizaciji.

Globalno omrežje Microsoftovih partnerjev ima na voljo poglobljene informacije o lokalnih in tehničnih zadevah za posamezne panoge ter vertikalne zahteve, s tem pa zagotavlja, da uporabljate rešitev, ki najbolje ustreza vašim poslovnim potrebam.

Rešitev Microsoft Dynamics NAV je zasnovana tako, da poenostavlja poslovne procese v celotni organizaciji in vam omogoča boljši nadzor, povečanje vaših marž in spodbujanje dobičkonosne rasti.

 • Upravljanje financ Učinkovito upravljajte knjigovodstvo in zaloge, poenostavite upravljanje denarnega toka, nadzorujte osnovna sredstva, obdelujte usklajevanje računov in zbrana plačila, delajte z različnimi valutami, lokacijami, pravnimi osebami ali podjetji.
 • Prodaja in trženje Upravljajte podatke o strankah in prodaji, ustvarite trženjske akcije, organizirajte servisne zmogljivosti, predvidite in spremljajte porabo sestavnih delov, upravljajte pogodbe in dogovore o storitvah.
 • Upravljanje oskrbovalne verige Prilagajajte procese za odobritev poteka dela, upravljajte zaloge, izboljšajte odzivnost, poiščite nove tržne priložnosti, s partnerji sodelujte bolj učinkovito.
 • Proizvodnja Povečajte učinkovitost delovnih nalogov, izboljšajte načrtovanje zalog, ostanite prilagodljivi in se hitro odzivajte na zahteve strank, bolj učinkovito upravljajte načrtovanje zahtev po zmogljivosti.
 • Upravljanje projektov Ustvarite proračun stroškov in časa, avtomatizirajte zaračunavanje, spremljajte stroške in porabo virov, načrtujte zmogljivost, predvidite razpoložljivost.
 • Upravljanje storitev Upravljajte klice in poizvedbe strank, spremljajte napake, ki jih prijavijo stranke skupini za podporo, dodeljujte resurse, ustvarjajte poročila, upravljajte sredstva.
 • Upravljanje kadrovske evidence Zapisom o zaposlenih dodajte komentarje, spremljajte odsotnost zaposlenih, ustvarjajte poročila, zaposlenim omogočite uporabo znanih orodij, spomnite se rojstnih dni in praznovanj.
 • Poročanje Upravljajte proračune, s čarovniki po korakih ustvarite poročila po meri, preprosto usklajujte poročila, določite smernice in odnose, povečajte obseg sodelovanja in delite znanje.

POSLOVNO INFORMACIJSKI SISTEMI (ERP)

Celovita rešitev za podporo poslovanju (ERP) kot je Microsoft Dynamics NAV vam pomaga upravljati in koordinirati vse razpoložljive vire, sredstva in aktivnosti v podjetju. Ključni podatki so integrirani, kar omogoča večjo učinkovitost in poenostavitev poslovanja. Microsoft Dynamics NAV je poslovna rešitev, ki jo lahko prilagodite in vzdržujete glede na rast vašega podjetja. Omogoča vam boljši vpogled v poslovanje, povečuje storilnost vaših zaposlenih, izboljšuje učinkovitost poslovnih procesov, omogoča hitrejše odzivanje na spremenljive poslovne razmere in zmanjšuje stroške na področju IT.

Pridobite boljši vpogled v poslovanje za hitro in učinkovito odločanje:

 • Pridobite dostop do natančnih poslovnih podatkov in izboljšajte učinkovitost poslovanja v podjetju.
 • Ponudite ključne informacije, ki jih potrebujejo zaposleni in vodstvo za učinkovito odločanje.
 • Izboljšajte analizo donosnosti projektov ali pogodb.
 • Zaposlenim omogočite hiter vpogled v vnaprej določene poglede podatkov, ki so prilagojeni vlogam zaposlenim.

Omogočite večjo storilnost sodelavcem in povečajte učinkovitost procesov:

 • Optimizirajte poslovne procese in povežite zaposlene med seboj.
 • Izboljšajte komunikacijo in sodelovanje ter odkrijte boljše načine za skupno delo, ne glede na lokacijo.
 • Avtomatizirajte rutinske naloge in omogočite dostop do informacij na osnovi vlog in poslovnih področij.
 • Omogočite zaposlenim delo z orodji, ki jih že poznajo in razumejo, kot so Microsoft Office Outlook in Office Excel.

Zmanjšajte IT-stroške in racionalizirajte upravljanje informacijskega okolja:

 • ERP sistem lahko razširite na nova podjetja ali različne lokacije na stroškovno učinkovit način.
 • Izkoristite obstoječi nabor možnosti za prilagoditve in skrajšajte čas za izobraževanja zaposlenih.
 • Integrirajte vaš ERP sistem z obstoječimi IT-sistemi za povečanje učinkovitosti in donos investicije.
POSLOVNO INFORMACIJSKI SISTEMI (ERP)
Poslovno-informacijski sistem Microsoft Dynamics NAV je na svetovni ravni razširjen poslovno-informacijski sistem ter predstavlja z več kot 100.000 instalacijami in skoraj 2 milijona uporabniki po svetu pravi standard med poslovnimi aplikacijami.
Preberi več
Poslovno informacijski sistemi (ERP)