SPLETNI ODJEMALEC ZA MICROSOFT DYNAMICS NAV

Preprosta in intuitivna aplikacija za vnos podatkov v poslovno-informacijski sistem Microsoft  Dynamics NAV, ki vam preko spleta omogoča poslovanje od kjerkoli in brez investicij v svoj strežnik, hkrati pa omogoča dostop tudi vašemu računovodskemu servisu (brez ponovnih vnosov podatkov ter z ažurnimi knjižbami). Sistem pokriva prodajo in nabavo, zaloge, prevzeme in izdaje, potne in delovne naloge, osnovna sredstva, plačila, bančne izpiske, spremljanje blagajn ter stanja kupcev in dobaviteljev. Sistem je v ozadju popolnoma in on-line integriran s profesionalno poslovno rešitvijo Microsoft Dynamics NAV.

SPLETNI ODJEMALEC ZA MICROSOFT DYNAMICS NAV

NavOnWeb je pravi spletni odjemalec za Microsoft Dynamics NAV, ki daje partnerjem nove možnosti za razširitev njihovega poslovanja in kupcem možnost, da poenostavijo svoje poslovne procese in znižajo stroške implementacije ter stroške poslovanja.
NavOnWeb omogoča on-line povezavo z zbirko podatkov Microsoft Dynamics NAV preko spletne tehnologije web services, s prednostjo licenciranja uporabnikov preko modela „Light users“.
Z rešitvijo NavOnWeb je poslovno-informacijski sistem Microsoft Dynamics NAV dostopen preko kateregakoli spletnega brskalnika na kateremkoli operacijskem sistemu, brez potrebe po namestitvi nobene dodatne aplikacije. NavOnWeb deluje na različnih platformah (PC, tablični računalniki, pametni telefoni, mobilni terminali Windows CE, ročni terminali itd.).


NavOnWeb je zelo prilagodljiv in nastavljiv, v enaki meri, kot so Dynamics NAV RTC strani (standardne in prilagojene), avtomatično objavljene v spletu brez potrebe po poznavanju spletnega programiranja. Vse prilagoditve se izvedejo v DynamicsNAV RTC okolju. Partnerjem in strankam je omogočeno poleg dostopa do podatkov tudi dostop do Dynamics NAV poslovne logike in programskega preverjanja podatkov. Namestitev add-on rešitve je zelo preprosta in jo lahko opravi vsak uvajalec za DynamicsNAV.

 

SPLETNI ODJEMALEC ZA MICROSOFT DYNAMICS NAV

Priponke
SPLETNA REŠITEV ZA MS DYNAMICS NAV
Preprosta in intuitivna aplikacija za vnos podatkov v poslovno-informacijski sistem Microsoft Dynamics NAV, ki vam preko spleta omogoča poslovanje od kjerkoli in brez investicij v svoj strežnik.
Preberi več
Spletni odjemalec za Microsoft Dynamics NAV
Priponke