22. februar 2024

BS Talks 2024 - Konferenca o Digitaliziciji

digitalna transformacija
bs talks

Vrača se konferenca BS Talks, kjer se bomo ponovno družili na dogodku za partnerje, predstavili novosti, skupaj z gosti nagovorili zanimive in aktualne teme ter izmenjali izkušnje

Letošnji dogodek bo potekal 11.4.2024 v Rikli Balance Hotel na Bledu

LINK DO VSTOPNIC

Na dogodku bo prisotna tudi širša ekipa Business Solutions, kjer boste imeli priložnost spoznati strokovnjake, ki stojijo za rešitvami, ki jih ponujamo. Naša ekipa je zavezana k iskanju najboljših rešitev za izzive, katere digitralizacija in moderno poslovanje prinašajo in skupaj bomo nagovorili teme ter odprli debate o prihajajočih projektih in načrtih.

V svetu, kjer je digitalizacija ključnega pomena za konkurenčnost, BS Talks predstavlja most med teorijo in prakso, med strokovnjaki in podjetji. Skozi izkušnje naših strank, predavanja priznanih strokovnjakov in predstavitve tehnoloških rešitev, konferenca ponuja konkretne nasvete in strategije za uspešno digitalno preobrazbo.

Vabljeni, da se nam pridružite na dogodku, kjer bomo skupaj odkrivali, kako lahko digitalne tehnologije oblikujejo prihodnost vašega poslovanja. Več informacij in registracija na www.bstalks.eu

Letošnji izbor tematik na konferenci obeta bogate vsebinske razprave:

  • Kako AI in razvoj tehnologij spreminja našo družbo in možgane in kako se lahko podjetja prilagodijo? Nikolaos Dimitriadis (Optimal HR Group, vodilni nevromarketingar v Evropi).
  • Kakšni so resnični izzivi pri digitalizaciji proizvodnje in poslovanja ter kaj se lahko naučimo od drugih? Okrogla miza - izkušnje in nasveti priznanih slovenskih podjetij, ki se z aktualno tematiko digitalizacije srečujejo in spoprijemajo na dnevni ravni.
  • Napačne predstave slovenskih podjetij o tem, kakšna je pot digitalne preobrazbe, kako je v resnici in kako se nanjo pripraviti? dr. Niko Herakovič (Vodja laboratorija LASIM, predstojnik Katedre za izdelovalne tehnologije in sisteme).
  • Usposabljanje kadra za pametne tovarne. Maja Fesel Kamenik (Direktorica HRM One, d. o. o).
  • Sredstva za digitalizacijo proizvodnih podjetij so, kako jih izkoristiti?Urša Piculin Tancoš (Direktorica podjetja Alias Plus).
  • UMARjevo poročilo 2023: Produktivnost in digitalna preobrazba sta neločljivo povezani. Peter Wostner (Sekretar na Uradu RS za makroekonomske analize in razvoj).
  • Napredne digitalne rešitve za podprtje in njihove poslovne procese. Ekipa Business Solutions strokovnjakov z demo predstavitvami celostne ponudbe rešitev, katere že leta uspešno implementiramo pri številnih strankah v regiji. 
  • Partner Show room: Predstavitev partnerjev z njihovimi rešitvami.

Več o programu: https://www.bstalks.eu/program/