BI  – poslovna analitika

Vizualizirajte svoje ključne poslovne podatke

Aktivirajte vrednost, ki jo nosijo vaši poslovni podatki. Spremenite podatke in nepregledne tabele v privlačne vpoglede, s katerimi bodo zaposleni in vodje na vseh ravneh lahko takoj pridobili prave informacije za sprejemanje odločitev. Na enem mestu združite celotno sliko poslovanja za odkrivanje novih priložnosti in načrtovanja prihodnjih poslovnih odločitev.

Prednosti

Prednosti uporabe rešitev BI

S pomočjo rešitev BI boste pridobili popoln pregled nad ključnimi kazalniki vašega poslovanja in hitreje zaznali trende, s čimer boste lahko sprejemali bolj informirane in smotrne poslovne odločitve.

S pomočjo vizualizacije podatkov boste lažje in hitreje zaznali potencialne težave in se tako nanje pravočasno odzvali.

Z naprednimi rešitvami BI ne boste pridobili samo dragocenega vpogleda v poslovne izkaze, ampak tudi v kazalnike zadovoljstva zaposlenih, razpisa delovnih nalogov in učinkovitosti proizvodnje, s čimer boste lahko spremljali boljše odločitve pri celotnem upravljanju podjetja.

Poslovna analitika danes ni več pogoj, ampak nuja, če želite biti uspešni na mednarodnem trgu. Zato je pomembno, da osvojite napredna analitska orodja, ki vam bodo nudila pomembno konkurenčno prednost.

Implementacija rešitev BI v povprečju poveča prodajo za 24 %.

Želite izvedeti, kako sprejemati boljše odločitve?

Naročite se na brezplačno predstavitev.
Naročite se

Produkti

Rešitve po meri

Zadovoljni uporabniki 

Z Microsoft Power BI smo pridobili enostaven, hiter in celovit pregled nad dinamiko znotraj različnih obstoječih delovnih procesov. Predhodno neobdelani poslovni podatki so s Power BI postali dragocena informacija za spremljanje dela in poslovnih odločitev.

CVS Mobile d.d.
Valter Grilanc, CFO in vodja projekta

Uporaba Power BI nam omogoča hiter in učinkovit pregled nad prodajo, dobavami, zalogami, idr. Z uvedbo smo pridobili pregled nad celotnim poslovanjem, hkrati nam omogoča enostaven stik s kupci in dobavitelji.

Pronega d.o.o.
Tomaž Leban, Direktor

NOVICE / BLOGI / WEBINARJI

Preberi več na temo BI - poslovna analitika