Terensko delo

Povečajte učinkovitost dela na terenu

Optimizirajte storitve na terenu, poenostavite delo terenskih prodajnikov, izboljšajte učinkovitost tehničnih ekip in povečajte zadovoljstvo strank z vgrajenimi procesi, oddaljenim nadzorom in portali za naročilo storitev na terenu ter specializiranimi rešitvami za terensko prodajo.

Prednosti

Prednosti digitalizacije terenskega dela in prodaje

Z naprednimi tehnološkimi rešitvami bolje in učinkoviteje razporedite delo ekip na terenu –optimizirajte razpored dela, spremljajte zaloge in sledite dogajanju na terenu v realnem času.

S specializirano rešitvijo za terensko prodajo omogočite zastopnikom, agentom in terenskim prodajnikom, da neposredno na terenu uredijo ključne aktivnosti, od pregleda cenikov in zahtev strank, vnosa naročil do priprave ponudbe po meri naročnika.

Ponudite strankam dostop do ključnih podatkov, kot so cene in pogodbe, ter jim omogočite, da sledijo lokacijam tehnikov in da prejemajo opomnike za stanje storitev.

Zaposlenim na terenu ponudite ključne informacije na mobilnih napravah, da lahko izvedejo svoje delo hitro in učinkovito. Na enem mestu jim omogočite 360-stopinjski ogled zahtev in zgodovine kupcev, prav tako jim ponudite enostaven dostop do delovnih nalogov.

Do leta 2025 naj bi algoritmi in boti poskrbeli za naročanje in razporejanje več kot 60 odstotkov vseh aktivnosti na terenu.

Želite izvedeti, kako digitalizirati področje terenskega dela?

Naročite se na brezplačen posvet.
Naročite se

Produkti

Povečajte zadovoljstvo svojih strank