ERP - poslovnoinformacijski sistem

Digitalizirajte svoje ključne poslovne procese

Z naprednim poslovnoinformacijskim sistemom ERP lahko popolnoma digitalizirate ključne poslovne procese in pridobite celovit nadzor nad poslovanjem, s širokim naborom razširitev pa lahko sistem popolnoma prilagodite specifikam svoje dejavnosti. Izboljšajte svoje poslovanje, povečajte konkurenčno prednost, imejte zadovoljnejše zaposlene in stranke ter zaznajte priložnosti v okolju hitreje kot vaša konkurenca.

Prednosti

Kakšne so prednosti rešitev ERP?

Rešitev ERP lahko s širokim naborom razširitev popolnoma prilagodimo specifikam vašega delovanja tako, da boste imeli vse ključne segmente vaše dejavnosti in vpogled v ključne podatke vašega poslovanja.

S sistemom ERP lahko digitalizirate vse oddelke v podjetju in optimizirate poslovne procese, od vodenja financ, upravljanja kadrov, prodaje, nabave, skladiščenja in proizvodnje.

S pomočjo naprednih rešitev ERP in številnih razširitev boste poleg izboljšanja učinkovitosti zaposlenih lahko na pameten način vključili tudi stranke in dobavitelje in tako povečali zadovoljstvo ključnih deležnikov.

S pomočjo avtomatiziranega sistema boste lahko poenostavili poslovne procese in čas, ki ste ga prej porabili za enostavne procese, kot je izdajanje računov. Tako boste lahko čas namenili pomembnejšim opravilom.

Po implementaciji rešitev ERP uspe kar 49 % podjetij izboljšati vse poslovne procese.

Želite izvedeti več o poslovnoinformacijskih sistemih?

Naročite se na brezplačno predstavitev.
Naročite se

Produkti

Prilagojene rešitve za vaše poslovanje

Zadovoljni uporabniki 

Z rešitvijo ERP Microsoft Dynamics NAV lahko relativno hitro prilagodimo informacijsko podporo, ko pride do spremembe v poslovnem procesu. Prav tako z informacijsko rešitvijo lažje vplivamo na spremembe v poslovnih procesih, kar nam zagotavlja boljši nadzor in več prilagodljivosti.

Elektro Gorenjska d.d.
Mag. Dominik Ovniček, Vodja službe za informatiko

S pomočjo podjetja Business Solutions smo oblikovali spletno trgovino in tako v podjetju pridobili učinkovito orodje za prodajne priložnosti. Integracija s poslovnoinformacijskim sistemom Microsoft Dynamics NAV deluje brezhibno.

IC Elektronika d.o.o.
Barbara Moškon, Pomočnica direktorja