HRM - Kadrovska služba

Vzpostavite sodobno delovno okolje

Zaposleni so največje bogastvo podjetja. Vsako podjetje, ki želi uspeti, gradi svojo uspešnost na zaposlenih. 21. Stoletje postavlja na glavo tradicionalne načine upravljanja zaposlenih in zahteva sodobne prijeme in rešitve, s pomočjo katerih lahko vzpostavljamo sodobna delovna mesta, ki ustrezajo tako spreminjajočemu se okolju kot zahtevam novodobnih kadrov.

Prednosti

Kakšne so prednosti digitalnih rešitev?

Avtomatizacija in pametna uporaba programske opreme daje možnost hitrega odločanja in prilagajanja spreminjajočim se poslovnim procesom in zakonskim zahtevam. Pospešite rutinske in administrativne postopke in lažje ter učinkoviteje upravljajte zaposlene.

S pomočjo vgrajene analitike pridobite vpogled v ključne kadrovske informacije in sprejemajte boljše in bolj premišljene odločitve o največji vrednosti – svojih zaposlenih.

Pridobite sistem, ki je popolnoma integriran z vašim poslovnoinformacijskim sistemom, ima kratek odzivni čas, je hitro odziven na zakonodajne spremembe in je preprost za uporabo.

Spremljajte porabo delovnega časa v režiji, proizvodnji in na terenu, izboljšajte načrtovanje dela in poenostavite sistem obračunavanja plač.

V zadnjih treh letih je 51 % podjetij posodobilo svoj sistem upravljanja kadrov s pomočjo digitalne tehnologije.

Želite izvedeti več, kako vzpostaviti sodobno delovno okolje?

Naročite se na brezplačno predstavitev.
Naročite se

Produkti

Digitalizirajte svoje kadrovsko poslovanje