Spletna prodaja

Napredna prodajna orodja, podprta z učinkovito prodajno strategijo

Posel se danes seli na splet, saj vsak peti že danes redno nakupuje na spletu. Spletne trgovine danes niso samo izbira, ampak nujni pogoj za uspešno poslovanje. To pa je šele začetek. Za uspešno spletno prodajo potrebujete tudi uspešno strategijo, s pomočjo katere boste pripeljali pravo ciljno občinstvo v svojo spletno trgovino, jih prepričali z dobro predstavitvijo in brezhibno nakupno izkušnjo ter jih z redno in avtomatizirano komunikacijo k sebi privabljali vedno znova.

Prednosti

Prednosti digitalizacije prodajnih aktivnosti

Spletna trgovina z integriranim sistemom ERP, avtomatizacijo e-naslovov in s pogovornimi roboti za komunikacijo s strankami, sistemom nagrajevanja in pospeševanja prodaje s pomočjo spletnih vplivnežev.

Glede na specifiko dejavnosti vam pomagamo razviti in implementirati učinkovito prodajno strategijo, ki bo spletno trgovino spremenila v neutruden prodajni motor, ki bo generiral prodajo 24/7.

Združite in avtomatizirajte prodajne aktivnosti, od začetnega spoznavanja trga, pridobivanja in negovanja (potencialnih) strank do reševanja reklamacij. Upravljajte želje in zahteve strank na enem mestu in si zagotovite, da boste vedno na tekočem

Spremljajte uspešnost uresničevanja prodajnih ciljev v realnem času tako na ravni prodajne ekipe kot na ravni posameznih prodajalcev in s pomočjo umetne inteligence raziščite možnosti optimizacije in prilagoditev glede na želene cilje.

Kar 69 % potrošnikov pravi, da je pomembno, ali zelo pomembno videti nov izdelek vsakič, ko obiščejo spletno trgovino.

Želite izvedeti, kako zagnati uspešno e-poslovanje?

Naročite se na brezplačen posvet.
Naročite se

Produkti

Izboljšajte svojo spletno prodajo