Spletne aplikacije

Napredna in zanesljiva spletna mesta in portali

Na vse bolj zasičenem spletu je še toliko pomembneje, da vaši produkti in storitve izstopajo iz množice. V podjetju Business Solutions bomo vzpostavili napredno in zanesljivo spletno mesto, optimizirano za vse mobilne naprave, ki bo tako vsebinsko kot oblikovno odražalo vašo podobo in dejavnost in bo prijazno tako do uporabnikov kot do vas, ki boste stran urejali.

Prednosti

Kakšne so prednosti naših spletnih strani?

Spletne strani so zasnovane na umbracu, novodobnem odprtokodnem sistemu CMS, ki ima varnostne sisteme na najvišji ravni in ponuja številne možnosti prilagoditve razširitve, tudi integracijo s sistemom ERP.

Naša ekipa oblikovalcev UX in UI bo poskrbela, da stran ne bo samo delujoča, ampak bo nudila tudi vrhunsko uporabniško izkušnjo, ki bo uporabnike intuitivno vodila skozi vsebine in želene akcije in bo lepega, sodobnega videza.

Vse naše strani so prilagojene vsem mobilnim napravam. Zasnovane so na način, da je čas nalaganja v največji meri optimiziran.

S pomočjo portalov B2B lahko avtomatizirate prodajne procese in jih popolnoma poenotite s prodajnimi informacijami v sistemu ERP (kot so dogovorjene cene in popusti) in se tako izognete nepotrebni komunikaciji in napakam.

53 % obiskovalcev spletno stran zapusti, če se ta odpira več kot 3 sekunde.

Želite izvedeti več o naših spletnih straneh?

Naročite se na brezplačno predstavitev.
Naročite se

Produkti

Oblikujte izkušnjo po meri