Delo v pisarni

Vzpostavite sodobno in agilno delovno okolje

To, čemur pravimo 'delo v pisarni', lahko danes poteka kjerkoli in kadarkoli in je bolj kot na lokacijo vezano na učinkovita digitalna orodja in rešitve, ki omogočajo hitro, učinkovito in agilno delo. Z rešitvami, kot so Microsoft 365, SharePoint in Power DMS, lahko vzpostavite sodobno delovno okolje, občutno poenostavite vsakodnevna opravila in izboljšate učinkovitost in zadovoljstvo zaposlenih.

Prednosti

Prednosti sodobnega delovnega okolja

S pomočjo rešitve Microsoft Teams lahko na enem mestu upravljate komunikacijo, deljenje in hrambo dokumentov ter splošno organizacijo svojih ekip. Vzpostavite v podjetju možnost lažjega oddaljenega sodelovanja in napredne rešitve za video klice in konference.

Microsoft 365 ponuja celovito zbirko najbolj priljubljenih programov, kot so Word, PowerPoint, Excel, in dodatna orodja, kot so Teams, SharePoint, OneDrive, s katerimi boste lahko vzpostavili učinkovito pisarno v oblaku in omogočili zaposlenim, da delajo kjerkoli in kadarkoli.

SharePoint je robustna in agilna platforma, s pomočjo katere lahko centralizirate vse podatke v podjetju. Zaposleni lahko ustvarjajo spletna mesta za sodelovanje, s pomočjo katerih lahko dajejo informacije v skupno rabo in upravljajo dokumente od začetka do konca ter tako lažje in bolj povezano sodelujejo.

S sodobnim dokumentacijskim sistemom Power DMS boste lahko zagotovili hitrejši pretok dokumentov v podjetju, znižali stroške ravnanja z dokumenti ter učinkovito dostopali do dokumentov in informacij kjerkoli in kadarkoli.

Izboljšajte svojo produktivnost tudi za 80 %, s programi za sodobno delovno okolje.

Želite izvedeti, kako vzpostaviti sodobno delovno okolje?

Naročite se na brezplačen posvet.
Naročite se

Produkti

Bodite agilnejši v poslovanju

Zadovoljni uporabniki 

Z uvedbo MS Teams smo pridobili učinkovito orodje za komunikacijo, upravljanje z dokumenti in digitalizacijo poslovnih procesov. S podjetjem sodelujemo že mnogo let, saj jih ne smatramo samo za IT partnerja, ampak za del ekipe, ki deluje enako odgovorno in skrbno, kot da so del našega podjetja.

Instrumentation Technologies
Elvis Janežič, Direktor