Namenske rešitve

Prilagojene rešitve za specifične poslovne izzive

Nišne gospodarske panoge in specializirane dejavnosti zahtevajo posebno informacijsko podporo. Standardne poslovne sisteme bomo prilagodili z rešitvami, ki bodo ustrezale vašim specifičnim poslovnim izzivom in načinom poslovanja. Tako boste lahko svojo osnovno dejavnost še nadgradili, optimizirali in ji dodali vrednost.

Prednosti

Prednosti naših namenskih rešitev

Standardne poslovne sisteme nadgrajujemo na način, da se popolnoma prilagajajo vašim specifičnim poslovnim izzivom in načinom poslovanja.

Standardizirane poslovnoinformacijske rešitve zahtevajo od podjetij, da prilagodijo svojo poslovno logiko sistemu in ne obratno, naše namenske rešitve pa se bodo prilagajale specifikam vašega poslovanja in pomagale ohranjati in nadgrajevati konkurenčno prednost.

Vse naše rešitve so zgrajene na osnovi lastnega ali microsoftovega sistema ERP microsoft dynamics business central, kar omogoča povezovanje poslovnih procesov, brez prekinitev ali večkratnega vnosa podatkov.

Naše rešitve omogočajo enostavno avtomatizacijo delovnih procesov, s čimer lahko zmanjšate obseg administrativnih opravil in se takoposvetite dejavnostim, kjer ustvarjate dodano vrednost.

Razvoj programske opreme po meri je lahko včasih drag, vendar se dolgoročno izkaže za koristno.

Želite izvedeti več o rešitvah, ki so prilagojene vašemu poslovanju?

Naročite se na brezplačen posvet.
Naročite se

Produkti

Rešitve po meri vašega poslovanja