IoT - Rešitve interneta stvari

Vzpostavite sodobna in povezana delovna okolja

Na področju interneta stvari v podjetju Business Solutions razvijamo praktične in učinkovite rešitve, ki so namenjene poslovni in industrijski uporabi, predvsem glede na avtomatizacijo procesov in nadzor dostopa. S povezovanjem naprav in omogočanjem medsebojne komunikacije in izmenjave podatkov pomagamo podjetjem vzpostavljati sodobna in napredna delovna okolja, kjer so poslovni in operativni procesi avtomatizirani, nadzorovani in povezani v enotno poslovno logiko.

Prednosti

Prednosti uporabe rešitev IoT

Z naprednimi rešitvami interneta stvari pomagamo vzpostaviti sodobna in napredna delovna okolja, kjer so poslovni in operativni procesi avtomatizirani, nadzorovani in povezani v enotno poslovno logiko.

S pomočjo platforme, kot je AllForSmartFactory, lahko na enem mestu spremljate podatke o količini proizvedenih izdelkov, porabljenem času, napakah, izmetih in tako optimizirate procese v proizvodnji, povečate učinkovitost in zmanjšate možnosti napak.

Z rešitvijo, kot je Power Attendance, lahko varujete prostore pred vstopom nepooblaščenih oseb in hkrati omogočite sledljivost uporabe varovanih prostorov.

Prednost rešitev IoT je, da so povezane s sistemom ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central in so tako vpete v celoten poslovni in proizvodni proces podjetja.

Podjetja pričakujejo, da bodo IoT in druge digitalne tehnologije izboljšale učinkovitost za 12 odstotkov.

Želite izvedeti več o rešitvah interneta stvari?

Naročite se na brezplačen posvet.
Naročite se

Produkti

Optimizirajte svoje procese