CRM – upravljanje odnosov s strankami

Povečajte zadovoljstvo strank, vodite bolj učinkovito in usmerjeno trženje, izboljšajte prodajo

Statistika podjetij, ki uporablja CRM

29 %

višja prodaja

34 %

povišana produktivnost prodajne ekipe

42 %

izboljšanje točnosti prodajnih napovedi

Prednosti

Zakaj uporabljati rešitev CRM

Če želite izboljšati prodajo, je ključno, da dobro poznate stranko in veste, kako razmišlja in deluje v vsaki fazi nakupne poti. Dynamics 365 CRM vam pomaga odkriti, kakšne so preference vaših strank, kje so poslovne priložnosti, kaj se bo s stranko dogajalo v prihodnosti in kaj morate storiti, da bo ostala pri vas.

Dynamics 365 CRM vam omogoča, da stranki, glede na njeno zanimanje, ob pravem času ponudite prave informacije o izdelkih in storitvah ter ponudbo, ki jo bo takoj sprejela. Tako izboljšate konverzijo in skrajšate prodajni cikel, kar pripomore k boljšemu načrtovanju prihodka od prodaje in ohranjanju zdravega finančnega toka.

S prodajo se vaš odnos s stranko ne konča, ampak se šele začenja. S pomočjo Dynamics 365 CRM lahko s stranko ostanete v stiku in skrbite zanjo na način, ki ji najbolj ustreza. Tako si zagotovite, da se bo stranka vedno znova vračala, z njo pa boste tako gradili dragocen odnos, ki temelji na zaupanju in lojalnosti.

S pomočjo naprednih rešitev crm lahko avtomatizirate procese za pripravo ponudb, sklepanje pogodb, pripravo delovnih nalogov in upravljanje stroškov. Poleg tega lahko spremljate uresničevanje trženjskih in prodajnih ciljev v realnem času in enostavno analizirate podatke in napovedujete trende.

Podjetja, ki uporabljajo rešitve CRM v povprečju povečajo svojo prodajo za 29 %, produktivnost prodajne ekipe za 34 % in točnost prodajnih napovedi za 42 %.

Želite izvedeti več o tem, kako povečati svojo prodajo?

Naročite se na brezplačno predstavitev.
Naročite se

Produkti

Optimizirajte prodajo in marketing

Zadovoljni uporabniki 

CRM rešitev nam omogoča enotno vodenje prodajnih priložnosti ter učinkovito vodenje prodajnega lijaka. Sistem gradimo še naprej z vpeljavo drugih poslovnih področij.

AMZS d.d.
Andrej Cergolj, Vodja komerciale in asistence

Microsoftova CRM rešitev nam omogoča učinkovito in pregledno delo z našimi strankami. Priporočam.

Elastomeri d.o.o.
Maja Podergajs, Administrator