BS Talks - Konferenca o digitalizaciji - Zagotovite si vstopnice v predprodaji

BS Talks - Konferenca o digitalizaciji

BS Talks
Webinar

Integracija bizBox v vaš informacijski sistem: Od odprtja do učinkovitega upravljanja

Informacije o dogodku


Datum: četrtek, 1. februar 2024, ob 10. uri  

Trajanje: 45 minut

Cena: Brezplačni webinar

Lokacija: Spletni dogodek/Microsoft Teams spletni dogodek 

Predavatelja: Jure Fortuna | ZZI d. o. o., Matic Pirih | Team Lead – Sales, Business Solutions

O spletnem seminarju: 

S prehodom na brezpapirno poslovanje lahko optimizirate svoje poslovne procese, zmanjšate stroške poslovanja in prispevate k zmanjšanju okoljskega odtisa. Vse to lahko storite z integracijo rešitve bizBox v vaš informacijski sistem.

Prijavite se na spletni seminar, na katerem boste:

  • Pridobili vse ključne informacije o tem, kako lahko bizBox rešitev poveča vašo poslovno učinkovitost, zmanjša operativne stroške in spodbuja trajnostno poslovanje.
  • Spoznali, kako poteka proces aktivacije e-računa, njegove prednosti in kako lahko pomembno optimizira vaše poslovne procese.
  • Odgovorili bomo na vprašanje, ali lahko in kako lahko e-račune prejemate in pošiljate direktno v in iz vašega poslovno-informacijskega sistema Navision/Business Central.
  • Pridobili več informacij o tem, kako lahko izkoristite brezplačno analizo za optimizacijo poslovanja na področju pošiljanja in prejemanja e-računov.

Ne glede na to, ali že uporabljate eRačune ali ne in ali uporabljate storitev bizBox, vam bo ta spletni seminar zagotovil dragocene informacije in ponudil odgovore na vaša vprašanja.

Webinar je brezplačen in bo potekal preko aplikacije Microsoft Teams.    

Povezavo do webinarja boste prejeli preko elektronske pošte na dan webinarja ali pod objavo na naših družbenih omrežjih.  

Prijavite se na webinar