Sodelujte na sodoben način z rešitvama Clevertouch in Microsoft 365

Microsoft 365
Microsoft Teams
Tina Zgaga
Sales Consultant | Sales Team

Noben poslovni sestanek ni namenjen monologu, kjer posameznik razpravlja 90 % časa.

V času dela od doma ste zagotovo uporabljali orodja za komunikacijo na daljavo bolj, kot ste to počeli v preteklosti. Večina uporablja le osnovne funkcionalnosti, ki so nujne pri vsakodnevni rabi, pozabimo pa na napredne, s katerimi si olajšamo še tako kompleksna opravila v tem času dela na daljavo.

Funkcije, kot so »whiteboard« (risanje po tabli), deljenje aplikacij na zaslon, sprotno komentiranje in rezervacija terminov v koledarju ter še veliko drugih, omogočajo učinkovito in hitro sodelovanje med zaposlenimi ter s strankami.

Noben poslovni sestanek ni namenjen monologu, kjer posameznik razpravlja 90 % časa. Za dober in učinkovit sestanek je potrebna udeležba vseh prisotnih. To dosežemo s tem, da udeleženci pridejo na sestanek pripravljeni in motivirani za delo. Obstajajo orodja, ki omogočajo:

  • sodelovanje vseh udeležencev,
  • s katerimi produciramo več idej in rešitev,
  • krajše in učinkovitejše sestanke.


Interaktivni zasloni Clevertouch za učinkovitejše sestankovanje

Podjetje Clevertouch je pionir na področju interaktivnih zaslonov v zadnjem desetletju. Za svoje strojne in programske rešitve je prejel že več nagrad, kot je »inAVation Awards 2018« v kategoriji zaslonov za sodelovanje in konferenčne klice, kjer je premagal celotno svetovno konkurenco.

Organizirajte zanimiva srečanja z interaktivno tablo

Popolnoma interaktivni zaslon omogoča risanje, označevanje in pisanje opomb kar z dotikom prsta, kar je izjemno praktično in hkrati učinkovit način uporabe. Z dotikom lahko upravljate fotografije, grafe, razpredelnice ter vsa orodja Microsoft 365, kot so Word, Excel, PowerPoint in Teams. Ustvarjene opombe in označitve lahko enostavno shranite in delite preko oblaka na katero koli napravo. Zaslon Clevertouch lahko upravljamo tudi preko mobilnega telefona, ki ga povežemo preko QR-kode, ki se izpiše na zaslonu, in tako sodelujemo v razpravah in raznih predstavitvah.

Celovita sinhronizacija z Microsoft 365

Clevertouch omogoča popolno sinhronizacijo z e-poštno aplikacijo Outlook in tako lahko rezervirate sejno sobo kar preko aplikacije na svojem računalniku ali mobilnem telefonu. Ko opravite rezervacijo, se na zaslonu naprave na dotik pojavi obvestilo o zasedenosti določene sejne sobe. Sejno sobo lahko rezervirate tudi neposredno preko zaslona na dotik, ko je ta prosta, saj imate na njem lahko celoten pregled prostih in zasedenih terminov.

Ko naprave Clevertouch ne uporabljate, jo lahko izkoristite kot mesto za deljenje novic,informacij ali jo uporabljate kot oglasni prostor.

Naprava Clevertouch omogoča tudi nadgradnjo z operacijskim sistemom Windows 10 Pro in vgrajenim procesorjem Intel i5 ali i7. Tako lahko preprosto dostopate do svojih dokumentov (Word, Excel, PowerPoint) in aplikacij (Microsoft Teams) kar neposredno preko zaslona na dotik.

Delite vsebino iz katere koli naprave

Povežete lahko do 50 naprav za deljenje fotografij, videa in zvoka. Na zaslonu lahko prikažete 6 zaslonov povezanih naprav istočasno in tako povečate sodelovanje udeležencev.

Računalnik lahko povežete preko posebne naprave Bluetooth, ki je priključena preko vhoda USB-C. Za povezovanje mobilnih naprav pa uporabite brezplačno aplikacijo Clevershare app, s katero povežete naprave Windows, Android, iOS ali Chrome. Clevertouch ponuja tudi povezavo naprav preko protokola Chromecast ali Airplay brez dodatnih aplikacij.

Omogočite profesionalne konferenčne klice

Povežite udeležence v različnih sejnih sobah in na različnih lokacijah kar preko konferenčnega klica na interaktivnem zaslonu. Uporabite programsko opremo STAGE, ki jo prejmete skupaj z zaslonom, ali povežite svojo aplikacijo Microsoft Teams, preko katere lahko opravljate profesionalne klice s svojimi strankami ali pa sestankujete s sodelavci.

Če želite izkušnjo še izboljšati, pa lahko napravo Clevertouch nadgradite s kakovostnimi videokamerami, ki omogočajo sledenje obrazu in širokokotni zajem videa.

Odzivna podjetja so uspešnejša

Ustvarite prostor za sodelovanje, kjer bodo zaposleni izkoriščali prednosti sodobnih tehnologij in s tem dosegali večjo učinkovitost pri opravljanju svojega dela. Vedno več podjetji se odloča za agilnejše sodelovanje na sestankih in srečanjih, saj s tem povečujejo interakcijo in sodelovanje na več nivojih. Clevertouch je ustvaril poslovni ekosistem, ki omogoča odzivno sodelovanje, sestanke in delo.