Blog

Nadgradnja Business Central in novosti, ki jih prinaša

Microsoft dvakrat na leto posodablja sistem s čimer uvaja novosti, ki pomagajo povečati učinkovitost dela, optimizirajo poslovne procese in na splošno izboljšujejo rešitev. V podjetju vestno upoštevamo priporočila glede periodičnih posodobitev sistema in pazimo, da ohranjamo sistem v skladu s slovensko zakonodajo.

Business Central
Preberi več

Moj tipičen dan na BS-ju kot ERP svetovalka

Tipičen dan v podjetju BS izgleda takole: Prihod na delo je fleksibilen. V podjetju imamo drseč delovni čas od 7. do 9. ure ter od 15. do 17. ure. Najprej imam navado pregledati vse elektronske maile in takoj rešiti nujne zadeve strank. Nato se rada s kolegi dobimo ob dobri kavi ali svežem sadju, kjer imamo neformalen hiter briefing dneva in nadaljnjega dela. 

Business Solutions
Preberi več

Kako optimizirati načrtovanje proizvodnje?

Sodobno poslovanje zahteva učinkovito in optimalno načrtovanje proizvodnje. Netronic Visual Advanced Production Scheduler (VAPS) omogoča simulacijo operacij strojev, alternativnih strojev in kooperantov ob upoštevanju razpoložljivih zalog ter kapacitet proizvodnje. 

MRP - Poizvodnja
Netronic VAPS
Preberi več

Načrtujete uvedbo ERP sistema? Spoznajte, kako se dobro interno organizirati

Uvedba poslovno informacijskega sistema v podjetju terja ogromno časa, dela in energije zato je ključno, da se podjetje dobro pripravi na projekt digitalizacije. Sledi nekaj splošnih nasvetov, kako se lotiti tega procesa.

Business Central
Uvedba ERP sistema
Preberi več

Copilot, prinaša umetno inteligenco v Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Copilot je orodje na osnovi umetne inteligence AI, ki z možnostjo avtomatizacije ponavljajočih se nalog, analiz podatkov in s ponujanjem prilagojenih priporočil podjetjem omogoča, da delujejo učinkoviteje, povečajo zadovoljstvo strank, zmanjšajo stroške in povečajo svoj finančni uspeh.

Umetna inteligenca
Preberi več

Kaj je CRM in kakšne so njegove ključne funkcionalnosti?

CRM ali rešitev za upravljanje odnosov s strankami je sistem, ki vam omogoča, da na enem mestu upravljate z vsemi interakcijami in podatki, ki so povezani z vašimi strankami. Tako lahko bolje razumete potrebe in želje svojih strank ter posledično vodite bolj ciljno usmerjeno in učinkovito trženje in prodajo.

CRM
Preberi več

Uvedba ERP sistema ni samo tehnološki ampak tudi psihološki proces

Podjetje Extra Lux, REM in Rotoinox so uspešna slovenska podjetja, ki so šla čez proces digitalizacije poslovnih procesov in so na okrogli mizi delila svoje izkušnje in izzive, ki so jih doživeli na tej poti.

Business Central
ERP
Digitalizacija
Preberi več

Miti in resnice o e-računih

V zadnjem desetletju je uporaba e-računov na mednarodni ravni občutno narastla. Evropska unija močno spodbuja uporabo e-računov in njihovo širšo uporabo v vseh državah članicah.

e-računi
Preberi več

Inovativno in podjetniško miselnost je treba spodbujati že v izobraževalnem sistemu

Mednarodni projekt Challenger si prizadeva spodbujati razvoj inovacij in podjetniške miselnosti z uporabo aplikativnih metod v poklicnem izobraževanju in usposabljanju.

Mednarodni projekti
Preberi več