Blog

Pet stvari, na katere morate biti pozorni pri digitalizaciji poslovnih procesov

Podjetja ob svojem nastanku le redko posegajo po kompleksnih in visoko zmogljivih, celostno integriranih poslovnoinformacijskih sistemih. V svojih začetnih korakih večina podjetij uporablja stroškovno ugodnejše in sistemsko osnovnejše poslovne oz. finančne aplikacije. Ob uspešnem poslovanju in rasti podjetja pa se prej ali slej zgodi, da podjetje obstoječi sistem »preraste«. V tem trenutku se začnejo pogovori o zamenjavi oz. nadgradnji poslovnih aplikacij.

ERP
Digitalizacija
Preberi več

Uporaba podatkov in funkcionalnosti ERP-sistema na spletu

Ko govorimo o velikih sistemih, kot je na primer spletna trgovina z več tisoč artikli velikim asortimentom ali spletna trgovina z več sto naročili na dan, si ne moremo predstavljati, da takšnega sistema ne bi avtomatizirali oziroma povezali z ERP sistemom.

ERP
Portal B2B
Preberi več

Varna izbira za eNaročanje, znotraj poslovno-informacijskega sistema Business Central

Ali veste, koliko vas stane napaka pri vnosu napačnega podatka? Poročilo svetovno znanega analitičnega podjetja IDC (International Data Corporation) navaja, da nas stroški človeških napak na letni ravni stanejo od 400 EUR naprej. To je podatek za eno zaposleno osebo. Dodati moramo še stroške dela – iskanja, preverjanja in popravljanja napak (popravki računov, vračila, ponovno urejanje dokumentacije itd.), s tem pa se stroški še dodatno povečajo.

Business Central
eNaročanje
Preberi več

Kako upravljanje odnosov s strankami narediti enostavno in učinkovito

Pri prodajnih aktivnostih se velikokrat srečamo z vprašanjem »Zakaj je pomembno upravljanje odnosov s strankami?, Zakaj sploh uporabljati CRM sistem?«

Dynamics 365
CRM
Preberi več

Zakaj je nadgradnja z Dynamics NAV na Business Central pomembna

Tehnološki velikan Microsoft je svojo pot v poslovnoinformacijskih sistemih začel s programom Navision, sledila je nadgradnja na dobro poznani Dynamics NAV. Najnovejša in najsodobnejša različica poslovnoinformacijskega sistema – PIS (ERP v angleškem jeziku) pa je Dynamics 365 Business Central.

Business Central
ERP
Preberi več

Pet uporabnih funkcij za vaš hibridni sestanek v Teamsih

Hibridna srečanja so postala del našega vsakdana v poslovnem okolju. Ta virtualna srečanja omogočajo agilno in produktivno srečanje oseb, ki so dislocirane druga od druge. Aplikacije, kot je Teams, pa so se v zadnjem času precej izboljšale ter se še vedno nadgrajujejo. Izpostavljamo pet zares uporabnih funkcij, za katere mislimo, da vam bodo zagotovo prišle prav že ob vašem naslednjem hibridnem sestanku.

Microsoft Teams
Preberi več

"Winter is coming" - ste pripravljeni na hibridne sestanke?

Danes imamo na voljo orodja, kot je Microsoft Teams, ki omogočajo hibridna in popolnoma virtualna srečanja. Hibridno sestankovanje je namreč definicija, pri kateri se del ekipe zbere v sejni sobi v živo, preostali pa se na sestanek povežejo preko aplikacije Teams ali drugih podobnih aplikacij.

Microsoft Teams
Preberi več

Preklopite na eRačun z Business Central in bizBox

Nov eSLOG 2.0 je nadomestil starejšega pod imenom eSLOG 1.6. Novi slog omogoča več avtomatizacije ter izmenjavo celotne verige dokumentov.

Business Central
Preberi več

Brezplačna priložnost za mlade IT navdušence

Next Talent Hub je projekt, usmerjen v pridobivanje znanja in veščin mladih v obliki brezplačne petdnevne delavnice v organizaciji našega podjetja Business Solutions ter še enega visokotehnološkega podjetija Instrumentation Technologies prav tako iz Solkana.

Preberi več