Moj tipičen dan na BS-ju kot ERP svetovalka

Business Solutions
Petra Marassi
ERP Consultant | ERP Team

Tipičen dan v podjetju BS izgleda takole: Prihod na delo je fleksibilen. V podjetju imamo drseč delovni čas od 7. do 9. ure ter od 15. do 17. ure. Najprej imam navado pregledati vse elektronske maile in takoj rešiti nujne zadeve strank. Nato se rada s kolegi dobimo ob dobri kavi ali svežem sadju, kjer imamo neformalen hiter briefing dneva in nadaljnjega dela. 

Pisarne so v ambientu odprtega prostora, kar omogoča hitro izmenjavo informacij in deljenje znanja med sodelavci. Vendar lahko v času, ko je veliko projektov, postane zelo hrupno, saj imamo tudi veliko klicev s strankami in obiskov. Malico pretežno jemo skupaj in se družimo na svežem zraku. Delo je projektno, kar pomeni, da se v obdobjih povečane obremenitve naberejo tudi nadure, ki jih lahko izkoristimo v mirnejših obdobjih.  

Kolektiv je mlad s pravo mešanico mlajših in izkušenejših sodelavcev, ki so pripravljeni deliti svoje znanje. Delo nikoli ni monotono, zame zaživi še posebej, ko moram igrati vlogo detektivke pri reševanju izzivov strank 😊