19. januar 2024

Business Solutions prehaja na izključno elektronsko izmenjavo e-računov

e-računi
e-poslovanje

S 1. marcem 2024 bomo v podjetju Business Solutions dosegli pomemben mejnik: prehod na izključno elektronsko izmenjavo e-računov.

KAJ TO POMENI ZA VAS?

Vsem podjetjem, ki poslujete s poslovnimi rešitvami Navision ali Business Central, omogočamo brezplačen bizBox eNabiralnik za izmenjavo elektronskih računov, kar pomeni, da je prejemanje eRačunov brezplačno, prejmete pa ga direktno v program.

Kakšne prednosti prinaša:

  • hitrejše poslovanje;
  • zmanjšanje števila napak pri vnosu (pretipkavanje računov vsakega je enostavno predrago);
  • poenostavljene procese - delo znotraj zgolj ene aplikacije;
  • zmanjšanje določenega zneska stroškov (prihranite pri delu sebi ali svojim računovodjem);
  • vaše računovodje lahko tudi prejemajo eRačune v vašem imenu.
  • Potrebna je namestitev prejemanje eRačuna v BC

Kaj morate narediti za prejem eRačunov?

Prijavite se na Webinar ali se naročite na brezplačni spletni posvet

Čevas zanima več, se prijavite na webinar, v katerem vam bomo podrobneje opisali proces kreiranja uporabniškega računa znotraj omrežja bizBox in aktivaciji prejemanja e-računa, izpostavili njegove prednosti in kako lahko pomembno optimizira vaše poslovne procese.  Poleg tega, vam bomo predstavili tudi, kako lahko prejmete in pošiljate račune neposredno v svojem informacijskem sistemu ter kako lahko izkoristite brezplačno analizo, ki jo ponuja ZZI prek njihove rešitve bizBox.

Dotaknili se bomo tudi znanih novosti na področju zakonodaje, ki predvideva obvezno izmenjavo e-računov za vsa podjetja in B2B poslovanje.

Individualni spletni posvet in analiza možnosti e-izmenjave z vašimi strankami, sta namenjena tako podjetjem, katera se z e-izmenjavo in omrežjem BizBox srečujete prvič, kot tistim, ki rešitev že poznate, jo uporabljate in bi radi svoje poslovanje optimizirali ter preverili, kakšen so še vaše možnosti.

Prijavi se na webinar

Ne odlašajte in si zagotovite brezplačni e-račun že danes. S prehodom na brezpapirno poslovanje ne boste le optimizirali svojih poslovnih procesov, temveč boste tudi prispevali k zmanjšanju okoljskega odtisa. Izkoristite to priložnost za izboljšanje in modernizirajte svoje poslovanje. Za več informacij se obrnite na: prodaja@bs.si.