Posnetki webinarjev

Prikaži vse
37:44

Poenostavite vodenje projektov in avtomatizirajte delovne procese s portalom AllForTeam

AllForTeam Portal je napredno orodje s pomočjo katerega boste lahko učinkovito načrtovali in vodili projekte, beležili evidenco časa zaposlenih in še veliko več. Rešitev je popolnoma integrirana s storitvijo Microsoft Dynamics 365 Business Central.

CRM
42:50

Kako enostavno in ažurno slediti poslovni analitiki s pomočjo Power BI

Microsoft Power BI je orodje, ki vam lahko pomaga izkoristiti ves potencial vaših podatkov. S pomočjo tega orodja lahko združite podatke iz različnih virov in ustvarite interaktivne nadzorne plošče ter poročila, ki sledijo merljivim ciljem.

CRM
40:02

Ali izmenjujete in shranjujte vaše dokumente skladno z zakonodajo?

Ali ste prepričani, da z vso dokumentacijo ki nastane pri poslovanju ravnate skladno z zakonodajo? Kaj določa zakonodaja glede elektronske izmenjave dokumentov? Kako dolgo je potrebno hraniti poslovno dokumentacijo?

DMS
35:41

Kako organizirati projekt digitalizacije

Dobra priprava je eden izmed glavnih elementov za uspešno digitalizacijo poslovanja, pa vendar kje začeti in kako? V webinarju strnemo ključne korake, kako organizirati projekt digitalizacije, da boste postavili dobre temelje na osnovi katerih boste gradili vašo digitalno preobrazbo.

ERP
40:00

Dosezite svoje ciljne kupce in prodajne cilje

Vsebinski marketing ali tako imenovani »content marketing« je strategija, ki se poslužuje bogatih in relevantnih vsebin (člankov, blog objav, pdf-jev, priročnikov, video vsebin, itd.), da na vašo spletno stran ali spletno trgovino pripelje vašo ciljno občinstvo in posredno ali neposredno dvigne prodajo.

MARKETING
25:31

Izboljšajte upravljanje dokumentov s celostno rešitvijo Power DMS

Power DMS je rešitev, ki smo jo v podjetju Business Solutions razvili sami ter je nadgradnja sistema Microsoft Dynamics 365 Business Central. Omogoča elektronski zajem dokumentov ter obvladovanje delovnih tokov z upravljanjem celotne dokumentacije v podjetju. 

DMS
36:02

Uporaba podatkov in funkcionalnosti ERP-sistema na spletu

Si predstavljate spletno trgovino z več tisoč artikli in več sto naročili na dan brez avtomatiziranega sistema in povezave z sistemom ERP? Pomemben koncept sodobnega spleta oziroma tako imenovanega spleta druge generacije je prav povezljivost storitev oziroma podatkov prek spletnih storitev.

ERP
32:16

Varna izbira za eNaročanje, znotraj poslovno-informacijskega sistema Business Central

Skupaj s partnerjem ZZI – bizBox smo pripravili webinar na temo varnega eNaročanja znotraj sistema Business Central. Ali veste koliko vas stane napaka pri vnosu napačnega podatka?

ERP
30:00

Preklopite na eRačun z Business Central in bizBox

Preklopite na eRačun - Avtomatizirana in sodobna rešitev za enostavno upravljanje z eRačuni. Skupaj s poslovnim partnerjem ZZI smo izvedli brezplačni webinar na temo upravljanja eRačunov s sistemom bizBox in Microsoft Dynamics 365 Business Central.

DMS
28:31

Hibridni sestanki z Microsoft Teams in interaktivnimi zasloni Clevertouch

Skupaj z našim poslovnim partnerjem podjetjem Rolan smo izvedli brezplačen webinar na temo hibridnih srečanj.

DELO V PISARNI
17:15

Hibridni sestanki z Microsoft Teams in video konferečnimi sistemi Yealink

Skupaj z našim poslovnim partnerjem podjetjem Sekortel smo izvedli webinar na temo hibridnih srečanj. Ker je hibridno sodelovanje postalo del delovnega procesa vsake organizacije vam želimo na tem področju pomagati in predlagati učinkovite rešitve, ki vam bodo olajšale delo pri vsakdanjih opravilih in organizacij poslovnega procesa.

DELO V PISARNI
31:34

Iz Dynamics NAV (Navision) na Dynamics 365 Business Central

Na webinarju smo poskusili odgovoriti na vprašanje, kdaj in zakaj je primeren čas za nadgradnjo obstoječe rešitve Dynamics NAV na aktualno verzijo Dynamics 365 Business Central.

ERP
40:35

Kako izboljšati učinkovitost sistema CRM znotraj Microsoftove platforme

Dynamics 365 (CRM) je Microsoftova rešitev, ki združuje aplikacije Sales, Customer Service, Finance, Field Service in Marketing. Vse omenjene aplikacije vam omogočajo učinkovito upravljanje odnosov s strankami, vendar samo, če si lahko med njimi učinkovito izmenjujemo podatke.

CRM

Letaki rešitev

Prikaži vse

Microsoft Dynamics 365 Sales

Izboljšajte nakupni proces s prilagojenimi prodajnimi procesi in tako učinkoviteje spreobrnite potencialne kupce v stranke. Ciljajte na kupce, ki imajo interes in željo po vašem izdelku ali storitvi.

PRODAJA

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Eno najbolj uporabljenih orodij v sodobnih organizacijah, ki vam omogoča, da na enem mestu dobite vse, kar potrebujete za uspešno delovanje svojega podjetja.

ERP

AllForAdriatics - lokalizacija

Uporabljajte programsko orodje, ki je prilagojeno vaši lokalni zakonodaji in jeziku. Razvili smo programsko razširitev, ki je del poslovnoinformacijskega sistema Microsoft Dynamics 365 Business Central.

ERP

Microsoft Dynamics 365 Marketing

Naredite korak naprej v marketingu. Pridobite več prodajnih priložnosti in učinkoviteje negujte odnose s svojimi strankami.

MARKETING

AllForTeam HRM

Ohranite svoje zaposlene motivirane, izobražene na njihovem področju in pripravljene za doseganje ciljev v podjetju.

HRM

AllForTeam Portal

Imejte jasen in enostaven pregled nad projekti, nalogami ter porabljenim časom pri projektu. Rešitev je popolnoma integrirana s storitvijo Microsoft Dynamics 365 Business Central.

PROJEKTNO VODENJE

AllForTeam Support

Platforma omogoča vsem podpornim oddelkom enostavno in učinkovito vodenje komunikacije in reševanje zahtevkov strank.

CRM

AllForWeb

Spletna rešitev, ki omogoča prilagajanje vašim željam in vrsti poslovanja. Orodje AllForWeb temelji na upravljalniku spletnih vsebin Umbraco.

SPLETNE APLIKACIJE

Digitalni marketing

Razvite učinkovite in ciljno usmerjene digitalne marketinške aktivnosti in optimizirajte svoj marketing.

MARKETING

Power MES

Spremljajte, nadzirajte in optimizirajte ključne aktivnosti v proizvodnem procesu v realnem času. 

MRP

Microsoft 365

Celovita programska rešitev za vse vrste in oblike podjetij ponuja celo kopico uporabnih programov, ki izboljšujejo učinkovitost dela in dvigujejo sodelovanje med zaposlenimi.

DELO V PISARNI

Power Attendance

Odprt sistem visokokakovostne in zelo zmogljive dostopne kontrole temelji na intuitivno delujoči programski opremi ter preizkušeni strojni opremi.

IoT

Microsoft Power BI

Omogoča obdelovanje in črpanje podatkov iz več kot 60 različnih podatkovnih virov in jih prikazovati na po meri prilagojeni nadzorni plošči Power BI.

BI

Power Display

Vizualizirajte podatke v proizvodnji, imejte pregled nad ključnimi metrikami dogajanja v proizvodnem procesu v realnem času.

MRP

Power DMS

Omogoča celostno upravljanje dokumentov in datotek vseh vrst, ki jih lahko omejimo po velikosti ter tudi s pravicami za dostop in pregled.

DMS

Power Logistics

Ohranite svoje zaposlene motivirane, izobražene na njihovem področju in pripravljene za doseganje ciljev v podjetju. 

SKLADIŠČENJE IN LOGISTIKA

Power Retail

Zaokrožena rešitev za maloprodajne blagajne deluje na različnih napravah, od namenskih naprav POS.

PRODAJA

Power Registration & Planning

Spremljajte evidenco delovnega časa zaposlenih na inovativen in preprost način.

HRM

Microsoft Teams

Dinamičnost modernih poslovnih okolji kliče po uporabni nove tehnologije, ki združuje več kanalov komunikacije v eni rešitvi.

DELO V PISARNI

Netronic - VAPS

Zelo zmogljiva rešitev, ki omogoča optimalno načrtovanje in simulacijo operacij strojev, alternativnih strojev, kooperantov z upoštevanjem razpoložljivih zalog in kapacitet proizvodnje.

MRP

Power WMS

Integriran sistem za ročne naprave s fizičnim skenerjem črtnih kod in sistemom Android.

SKLADIŠČENJE IN LOGISTIKA

Navodila in napotki za uporabnike

Prikaži vse
21. december 2022

AllForAdriatics: Prehod na novo leto in začetek novega poslovnega leta

Kot uporabnike sistema Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV ali Navision, vas želimo opozoriti na nekaj nujnih opravil, ki so vezana na prehod v leto 2023.

15. marec 2022

Navodila - Davčna koda in e-račun

Nacionalni forum za e-račun je v sodelovanju s Finančno upravo Republike Slovenije in Upravo Republike Slovenije za javna plačila pripravil pojasnilo o uporabi davčnih kategorij oziroma pripadajočih davčnih kod v e-računih e-SLOG 2.0.

15. marec 2022

Uveljavitev pravice do odbitka DDV

Uveljavljanje pravice do odbitka DDV se spreminja na način, ki sledi že dosedanji praksi pri pridobitvah blaga znotraj Unije.

1. oktober 2021

Intrastat - Napovedane spremembe Slovenija 01.01.2022

V letošnjem letu je pri poročanju Intrastat odprem blaga (v prodaji) uvedena novost, in sicer letos se lahko še vedno prostovoljno izpolnita dva dodatna podatka.

20. maj 2021

Kratka navodila za urejanje besedil poročil

Po novi Uredbi o embalaži in odpadni embalaži so zavezanci za plačevanje stroškov ravnanja z nastalo odpadno embalažo (embalažnine) vsa podjetja in samostojni podjetniki, ki na trg Republike Slovenije dajejo embalažo ali embalirano blago, ne glede na količino.

04. januar 2021

Izstop Združenega kraljestva iz Evropske unije – BREXIT Severna Irska

Navodila in napotki za BREXIT in blagovno menjavo z Severno Irsko.

20. december 2019

Navodila za ureditev NAV ob uvedbi 5 %, znižane stopnje DDV

S 1.1.2020 se začne uporabljati znižana davčna stopnja, 5 % DDV. Uporabljala se bo za dobave, vključno s knjižnično izposojo knjig, časopisov in periodičnih publikacij.

24. oktober 2019

Izstop Združenega kraljestva iz Evropske unije - BREXIT

Kot uporabnike sistema MS Dynamics NAV vas želimo opozoriti o nekaterih nujnih opravilih, ki so vezana na izstop Združenega kraljestva iz Evropske unije.

28. december 2018

Navodila za postopek knjiženja poslovnih najemov po 01.01.2019

S 01.01.2019 se bodo začeli uporabljati novi računovodski standardi, med drugim tudi standardi vezani na poslovne najeme in prihodke.